Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Odp.:Wyplata bez lonneslipa - Norwegia

Czytali temat:
(236 niezalogowanych)
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
no ładnie sethur widzę że zmieniłeś avatar, ja na razie nie zmieniam wolę być zapamiętywany( mam nadzieję że tylko pod tym złym kątem hahaha ), no bo ktoś taki jak ja nie może być dobry.... , no i dzięki za <<TELEFONY>> poraz któryś już tam z kolei --- Pozdrawiam!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Ja wiem że Sethur to poważny użytkownik MN ale czy zmiana avataru zasługuje na publikację nowego tematu w tak poważnym dziale jakim są "praca, biznes, podatki, formalności i urzędy"???

Widzę że mase1 lubisz się obnosić ze swoim uwielbieniem do wyżej wymienionego użytkownika publikując takie wieści zamiast wysłać "laurkę" na priv. Moda na "czatowanie" w poszczególnych tematach minęła, teraz "czatujemy" nowymi wątkami?

Czyżby mase1 był nie wyspany,
a w głowie wciąż krążą oktany?

a tak na poważnie:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
czy poważny ? zuzu tego nie wiem bo go nie znam osobiście i nic więcej tutaj nie mogę powiedzieć- odnoszę się do sprawy pisząc to co czytam i widzę na MN, nie znam gościa i pewnie nie poznam i traktuje tutaj na forach każdego równo i każdego tak samo jak odpisuje w moim kierunku--

wyspany czy nie wyspany to moja sprawa zuzu

ale sądząc po niektórych postach na forum odnoszę wrażenie jakby co nie którzy dopiero wstali z długiego snu zimowego albo jakiejś hibernacji , nagle skądś potrzebują pomocy i informacji - niby jest dobrze ale jednak...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok