Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

pozwolenie na prace - Norwegia

Czytali temat:
Gordini (1086 niezalogowanych)
4 Posty
bogdan pieniazek
(pinio1920)
Wiking
od czerwca jestem na zasiłku,a w pażdzierniku konczy mi się pozwolenie na prace,zasiłek mam przyznany na 104 tyg.czy ktoś wie jak mam się starać o przedłużenie pozwolenia ,jakie druki wypełnić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nie wziąłeś sobie jeszcze stałego pozwolenia? Zeby dostac stałe trzeba sie najpierw zarejestrowac przez internet, a potem pojsc do UDI i odebrac dokument.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
bogdan pieniazek
(pinio1920)
Wiking
tzn.oświeć mnie jak mam to zrobić,bo nie zabardzo rozumiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Powinieneś wybrać się na Politi, zabierz ze sobą paszport i dokument z NAV o przyznanym zasiłku. Wcześniej trzeba jeszcze zarejestrować się przez internet. Może ktoś poda adres strony? Nie ma problemu z otrzymaniem bezterminowego pozwolenia na pracę, jeśli jest się na zasiłku dla bezrobotnych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
załatwilismy to juz na privie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Oki, my to załatwialiśmy jakieś 1,5 mies temu. Bez problemu poszło, mimo ze mąż stracił pracę przed wakacjami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Jezeli jeszcze to kogos zainteresuje -to jest to strona -www.selvservice.no . I jak -gama -napisala ,najpierw trzeba sie zarejestrowac na ta strone ,potem politi ,i gotowe . Bez rejestracji na selvservice.no -odsylaja z kwitkiem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiking
Witam,
zarejestrować się przez net można na miejscu, mają kompy i służą pomocą -tak jest w Oslo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Radoslaw Graba
(Koturka)
Wiking
Witam,mam ten sam problem z pozwoleniem,możesz napisać czy załatwiłeś sprawę i jak ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok