Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
148 Postów
ciekawski ciekawski
(ciekawski)
Stały Bywalec
Pytal sie jak NAJSZYBCIEJ dojechac. W zaleznosci od tego skad dokad bedzie jechac moze dzielic go pare tys. kilometrow. A co za tym idzie nie kazda droga bedzie NAJSZYBSZA.
No ale do zeby do tego dojsc trzeba spojzec w atlas....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Tomasz Bodzioch
(bodzio2)
Wiking
dzięki za odpowiedzi chce jechać a w sumie znalazłem prace w okolicach Lofoty Reine to kawał drogi bo mieszkam na południu Polski i pytam jak najszybciej sie tam dostać skąd prom i potem dalej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
nie wiem jak ty bodzio2 ale ja bym poleciał samolotem bo autem jakby nie patrzeć to ok. 3000 km w jedną stronę, a masz samoloty do Bodø-norwegian obsługuje i z Krakowa też. w Bodø masz prom na trasie Bodø - Moskenes , a to w twoim kierunku bo Reine to jakaś dzielnica Moskenes----- jak chcesz po co się męczyć jak można dużo prościej. niżej podam ci rozkład promów na tej trasie- dam ci link- nie dziękuj!!!

ruteinfo.ovds.no/default.aspx?rnr=86
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
mase1 napisał:
nie wiem jak ty bodzio2 ale ja bym poleciał samolotem bo autem jakby nie patrzeć to ok. 3000 km w jedną stronę, a masz samoloty do Bodø-norwegian obsługuje i z Krakowa też. w Bodø masz prom na trasie Bodø - Moskenes , a to w twoim kierunku bo Reine to jakaś dzielnica Moskenes----- jak chcesz po co się męczyć jak można dużo prościej. niżej podam ci rozkład promów na tej trasie- dam ci link- nie dziękuj!!!

ruteinfo.ovds.no/default.aspx?rnr=86

milo ze oprocz zlosliwych cynicznych odpowiedzi mam mozliwosc poczytac tez pomoc od uczynnych milych polakow------- a moze jest nas wiecej uczynnych tak jak TY

pozdrawiam serdecznie i zycze dobrego pobytu w Norwegii / napewno bedziesz mial tutaj dobrze poniewaz dobro zawsze powraca w podwojnym wymiarze/.

dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
mase1 napisał:
teleportuj się jak potrafisz-będzie najszybciej

Ty Halnor to chyba jakaś inna jesteś
mase1 - uczynny, miły i na pewno nie cyniczny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ankaper)
Wiking
Coraz rzadziej odpowiadam na forum, bo jak wchodze w temat i widze mase1 to juz nawet nie czytam tylko zamykam strone. A teraz jeszcze Halnor. Madrala goni madrale.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
nie powinieneś wcale się wypowiadać anakper i nie pomagaj nikomu bo robisz dużo hałasu a żadnego konkretu nie ma- a że sobie tak napisałem wcześniej żeby się teleportować to tylko dla tego żeby sprawdzić czy na prawdę ktoś szuka pomocy czy tylko rozwija temat bo tak mu się chce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Tonącemu w fiordzie też kazałbyś się teleportować żeby sprawdzić czy naprawdę tonie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Grzes203 napisał:
Tonącemu w fiordzie też kazałbyś się teleportować żeby sprawdzić czy naprawdę tonie?

jakby się utopił to następnym razem mu pomoże, a nawet zadzwoni po kogo trzeba.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zuzu napisał:
Grzes203 napisał:

jakby się utopił to następnym razem mu pomoże, a nawet zadzwoni po kogo trzeba.

Zdecydowanie zadzwoni, bo na pewno juz wie, ze on i tak sie utopi, bo juz tak kiedys mial
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok