Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Waszym zdaniem!Czy zrobiliśmy wszystko co możliwe? - Norwegia

Czytali temat:
(545 niezalogowanych)
1 Post

(marus33)
Wiking
Witam,
Mam pytanie odnośnie poszukiwania pracy.

Otóż mam już za sobą wysłanych ponad 1100 CV + zrobiliśmy swoją stronę www z naszymi umiejętnościami, pracami, CV itd. + byłem (niestety tylko na tydzień) w Drammen żeby osobiście poszukać pracy + rozmawiałem z naprawde dużą ilością osób też z Polski w sprawie pracy i ... i ciągle jesteśmy w polsce Czy ktoś by mógł nam podpowiedzieć co robimy źle?
Może jeszcze dodam adres tej strony żeby uwiarygodnić ten post: http://www.hus-og-hagemester.eu/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kilex)
Wiking
niestety tak szybko to nie ma, proponuje znaleźć jakąkolwiek pracę dla mężczyzny po roku będzie wiedział dużo więcej , będzie mógł ściągnąć rodzinę i coś tam działać .
W tej formie szukania zajęcia dla nowej firmy na rynku nie widzę szans
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
marus, wy musicie po prostu stawac do przetargow, a nie wysylac cv, bo to nic nie da. Zrobice folder firmy i zawieżcie do megler`ów, cv to za mało.
ps. jestescie na 100% pewni, ze na waszej stronie wszystkie teksty po norwesku napisane są bezbłędnie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
1100 cv !!!! aż trudno uwierzyć
trzy razy zmieniałem pracę i kończyło się na około 5 . hmmmm....może jest coraz gorzej ale na tyle wysłanych
może trzeba osobiście zanosić i porozmawiać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
hej,

wyslij kompletne cv plus adres tej waszej stronki na maila post@ergane.no i zaznacz w temacie, ze ma to trafic koniecznie do darka, tyle moge pomoc

pozdrawiam, d
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(marus33)
Wiking
Witam,
W tej chwili działamy właśnie żeby nawiązać kontakt z kimkolwiek żeby w ogóle ruszyć z pracą na rynku Norweskim. Przypuszczam że masz rację, że po roku będzie zupełnie inaczej - tylko żeby się tam w ogóle dotać
Dziękuje i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(marus33)
Wiking
<Hilton>
Każda informacja i uwaga jest dla nas bardzo cenna. Co do poprawności tekstów... nie jestem w stanie tego sprawdzić - teksty tłumaczył dla nas pewien pan który spędził tam ponad 20 lat.
Dziekuję za podpowiedź i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(marus33)
Wiking
Andy hellboy napisał:
1100 cv !!!! aż trudno uwierzyć
trzy razy zmieniałem pracę i kończyło się na około 5 . hmmmm....może jest coraz gorzej ale na tyle wysłanych
może trzeba osobiście zanosić i porozmawiać

Może i tak rzeczywiście jest najlepiej, ale na taką ilość ... Szczerze nie myśleliśmy że będzie aż tak ciężko, ale przynajmniej człowiek się dowiaduje w takich momentach na ile go stać żeby dążyć do celu.
Dzięki za info i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(marus33)
Wiking
ulv72 napisał:
hej,

wyslij kompletne cv plus adres tej waszej stronki na maila post@ergane.no i zaznacz w temacie, ze ma to trafic koniecznie do darka, tyle moge pomoc

pozdrawiam, d

Super! Dzięki za informacje! Właśnie wysłałem - zobaczymy
Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
PYTANIE CZY WY ZNACIE JĘZYK NORWESKI? CHODZI MI NIE TYLKO JAKIEŚ MAMROTY ITD. ? CO?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok