Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Do szukajacych pracy - Norwegia

Czytali temat:
wilwe wozniak Wiesław Radecki (990 niezalogowanych)
193 Posty
Stały Bywalec
Moze zamieszcze pare stronek dla szukajacych pracy bo widze ze coraz wiecej jest takich osob

www.jobzone.no/ Oczywiscie wymagaja jezyk w miare komunikatywny w danym zawodzie

www.temp-team.no/Default.aspx Polecam dla nowo przybylych oczywiscie jezyk wymagany.

Adecco ( chyba juz bardzo znane)

mittoppdrag.no/( jest tu wiele zlecen i prac wystawianych bezposrednio przez norwegow.

Oczywiscie Rejestracja w NAV i przegladanie stronki www.finn.no pracy z tego co widze jest sporo .
wiec rzycze powodzenia

ps.Jest tez wiele innych posredniakow ( nie wymienilem tu miedzy innymi manpower ale one glownie szukaja pracownikow z znajomoscia jezyka Norweskiego.

Jeli ktos wie cos jeszcze moze niech tu dopisze i bedzie to dobre info dla poczatkujacych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
No i oczywiscie..tam gdzie wszytko w kupie (sorki za slowo)

http://www.finn.no/finn/job/fulltime/result
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
Dawid Szymi
(dejf87)
Nowicjusz
ja dorzuce ejszcze taka stronke

www.backup-personell.no/

udalo sie komus kiedys znalesc prace za pomoca internetu? Ja szukam za pomoca internetu i za pomoca wlasych nog i jak do tad lipa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Prosze bardzo Nikolasie, oto link:

www.mojanorwegia.pl/forum/view/praca,_bi...alifikacji.html#5461

wystarczy w wyszukiwarke forum wpisac słowo, a to czego szukasz pojawi sie na ekranie. Moj post jest tam ze stronkami, z czerwca 2009 r.

I chcialam zaznaczyc, ze nie jestem w zadnym stopniu leniwa i na tym forum od 14 miesiecy pomoglam juz wielu osobom. A jesli tego nie wiesz, to nie wypisuj bzdur. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
141 Postów

(nicolas78)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
Dawid Szymi
(dejf87)
Nowicjusz
A znacie moze stronke z mozliwoscia dania ogloszenia ze sie szuka pracy... Ale nie chodzi mi o wyslanie CV do jakies firmy rekrutacyjnej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Generalnie wiekszosc firm rekrutacyjnych ma na swoich stronach miejsca gdzie zostawiasz swoje CV..Trzeba sie po prostu zarejestrowac i wypelnic formularz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok