Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Altinn.no gdzie o podatku? - Norwegia

Czytali temat:
ewa mlynarczyk czesio. oj tam nazwisko... Tymon . Dariusz Miksa Magda Lena Marta S Jan . Mariusz 27 Kamil Woźniak defenderr Harper Harper korka Justyna Muszyńska (1599 niezalogowanych)
3 Posty
korka
(korka)
Wiking
Cześć, jestem tu nowa. Czy może mi ktoś pomóc gdzie dokładnie na altinn znajdę informacje o opłaconym przez pracodawce podatku za moja pracę?
Znajdzie się jakaś mądra księgowwa która pomoże? Z góry dziękuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
169 Postów
Magda Lena
(madeleine)
Stały Bywalec
Wystarczy zalogować się na altinn i wybrać formularz A08, wypełnić co trzeba i za chwilę dostaniesz na skrzynkę raport. Działa to dopiero od tego roku, więc wcześniejszych lat nie sprawdzisz. Tutaj masz link do tego formularza – www.altinn.no/no/Skjema-og-tjenester/?fcts=a08
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
korka
(korka)
Wiking
Przyszło ale takie coś RF-1030 Tax return for self-employed persons etc. 2014
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
korka
(korka)
Wiking
I nie wiem co dalej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
169 Postów
Magda Lena
(madeleine)
Stały Bywalec
Zaloguj się na altinn i w wyszukiwarce wpisz a08 powinno Ci w wynikach wyszukiwania wyskoczyć : Mine inntekter og arbeidsforhold - bestilling
Po kliknięciu na ten temat przekieruje Cię do kolejnego okna i tam będzie na szarym polu napisane Mine inntekter og arbeidsforhold - bestilling Gå til tjenesten. Klikasz na to i dalej wypeniasz....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok