Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Odstąpienie kolejki w UDI/Politi Oslo - Norwegia

Czytali temat:
Beata xxxxxx Dariusz S......... BEATA P damian wójcik Jon Doe diana p Marcin Chojecki Maks X adrian osinski Asia Mysliwiec (1000 niezalogowanych)
2 Posty
Asia Mysliwiec
(AsiaMysliwiec)
Wiking
Witam,czy ktos posiada termin wizyty w Politi w Oslo w najblizszym czasie i nie ma potrzeby,ochoty,czasu itp go wykorzystac?sprawa dość pilna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
AsiaMysliwiec napisał:
Witam,czy ktos posiada termin wizyty w Politi w Oslo w najblizszym czasie i nie ma potrzeby,ochoty,czasu itp go wykorzystac?sprawa dość pilna

Zawód stacza kolejkowego to chyba nie w tym kraju!?

Zamówienie wizyty w UDI nie jest przypadkiem imienne???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Asia Mysliwiec
(AsiaMysliwiec)
Wiking
Witam,to nie chodzi o zawod stacza,czesto ludzie bukuja sobie spotkania a pozniej nie maja juz potrzeby ich wykorzystac,jest imienne jednak wydaje mi sie,ze daloby sie wynegocjowac iz jestem za jakas tam osobe.Bylam tam wczoraj i zarezerowowalam wizyte z 2 dniowym dniem oczekiwania,jednak mialam braki w dokumentach a nastepna wizyta zostala wyznaczona na listopad,a niestety nie moge czekac tak dlugo,oczywiscie zadzwonilam i wyjasnilam moja sytuacje w udi,jednak probowac z wszelkich stron nie jest przewinieniem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
wojak mag
(wojak)
Wiking
sprobuj zabukowac termin na innym komisariacie nie musisz isc na najbliszy czesto w komisach oddalonych od miasta sa terminy nawet z dnia na dzien
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok