Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
agnieszka pawlak Joanna Mrożek Paweł Gromadzki Bartek Boike Sylwia Kędzior Katarzyna :P:P:P Nikolai Stefani Edyta G (817 niezalogowanych)
1 Post
Czarek Gaj
(CzarekG)
Wiking
Otrzymanie kredytu wcale nie jest takie proste. Wiadomo, że nie dadzą go komuś, kto zarabia najniższą krajową i mieszka od pół roku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(rumek1354)
Wiking
masz za mało wkładu własnego, to po pierwsze -zaledwie 9%, nie wiem ile musisz mieć, ale na pewno więcej, na taką loteryjną działalność. Biznes plan będzie wyglądał: potrzebne mi na koparkę bo chce złota szukać I WIEM GDZIE PFFFFFFFFFFF ale ok powiedzmy napisałeś ładnie, teraz bank będzie rozpatrywać twoje podanie, będzie zwracał uwagę na twoje doświadczenie w dziedzinie, a ty zapewne nie przegapiłeś żadnego odcinka "gorączka złota za dużo discovery" i doświadczenie masz jak pan Władek po 40 latach na budowie..
Wybacz że tak ironicznie, ale dawno tak dobrego tematu nie czytałem
życzę szczęścia i polecam bank Nordea myślę że jeśli już ci przyznają to powinno być około 2.88% w skali rocznej ( ja taki dostałem, 2 miesiące temu) powiedzmy bierzesz 5.000.000 nok (bo daję na to że przynajmniej milion masz wkładu własnego) i powiedzmy na 30 lat, to miesięcznie będziesz płacił raty stałej 20 757,99 nok co przez 30 lat daje kwotę 7 472 876,40. czyli oddajesz tak naprawdę prawie 50% więcej
POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok