Jufinho napisał:
Najdokladnijsze informacje uzyskuje sie od ludzi
a do tego sluzy forum
wiec jezeli nie znasz odpowiedzi na to pytanie to WYPIERDALAJ z tego forum i nie zasmiecaj tego postu swoimi bzdurnymi tekstami !!
Zauwazylem ze nie bylo jeszcze zadnego wpisu na forum aby jakis PIERDOLONY KRETYN nie zaczal hejtowac. Ale przeciez to takie polskie...... pozdro dla normalnych
Zauważyłem i gro ludzi żąda tylko jednego DAJ i to jak najszybciej.
Inaczej zostaniesz zmieszany z błotem w najgorszym przypadku.
Prym w tym wiodą osoby mieniące się wykształconymi /tzw. wykształciuchy/
Przykład widać powyżej.
Forum jak nazwa własna mówi, służy do wyrażania własnych opinii w ogólnej debacie.
Można pomóc, jednak nie ma takiej konieczności ani też obowiązku.
Ja na ten przykład szukam na tym forum odpowiedniego podręcznika oraz małego pokoju. Czy z tej racji iż tego jak na razie nie znalazłem mieszam innych z błotem ?.
Co do metrum :
Wyszukiwarka Google, po wpisaniu słowa "feriepenge" daje taki wynik:
Około 69 300 wyników (0,29 s)
A tam między innymi jest taka niewinna pozycja jak :
www.help.no/Privatrettslig-oppslagsverk/...UX-Z-rxPrxoC5p_w_wcB
Wiem, że dla niektórych, taka czynność jest o wiele trudniejsza od rzucenia w eter bluzgu.
Najdokladnijsze informacje uzyskuje sie od ludzi
a do tego sluzy forum
wiec jezeli nie znasz odpowiedzi na to pytanie to WYPIERDALAJ z tego forum i nie zasmiecaj tego postu swoimi bzdurnymi tekstami !!
Zauwazylem ze nie bylo jeszcze zadnego wpisu na forum aby jakis PIERDOLONY KRETYN nie zaczal hejtowac. Ale przeciez to takie polskie...... pozdro dla normalnych
Zauważyłem i gro ludzi żąda tylko jednego DAJ i to jak najszybciej.
Inaczej zostaniesz zmieszany z błotem w najgorszym przypadku.
Prym w tym wiodą osoby mieniące się wykształconymi /tzw. wykształciuchy/
Przykład widać powyżej.
Forum jak nazwa własna mówi, służy do wyrażania własnych opinii w ogólnej debacie.
Można pomóc, jednak nie ma takiej konieczności ani też obowiązku.
Ja na ten przykład szukam na tym forum odpowiedniego podręcznika oraz małego pokoju. Czy z tej racji iż tego jak na razie nie znalazłem mieszam innych z błotem ?.
Co do metrum :
Wyszukiwarka Google, po wpisaniu słowa "feriepenge" daje taki wynik:
Około 69 300 wyników (0,29 s)
A tam między innymi jest taka niewinna pozycja jak :
www.help.no/Privatrettslig-oppslagsverk/...UX-Z-rxPrxoC5p_w_wcB
Wiem, że dla niektórych, taka czynność jest o wiele trudniejsza od rzucenia w eter bluzgu.