Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz Brzeziński agnieszka pawlak Szymon K.... Nikolai Stefani Grzegorz1989 Transport PL-NO Patrycja Pati (3686 niezalogowanych)
131 Postów
Szymon K....
(pepoconti)
Stały Bywalec
Prosze mnie nie obrazac, dopiero teraz zauwazylem twoja odpowiedz kolego. Tak duzych kwot nie mozna wysylac przez Transfer24 tylko duzo mniejsze bo sa limity dla bezpieczenstwa... Najlepiej jak ktos musi wyslac do kilkuset koron do Polski wtedy przez ta stronke jest o wiele taniej niz w banku kolego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
Nie wiem po co nie którzy kombinują jak konie pod górkę.
Najprościej, najkorzystniej, najbezpieczniej.
Robi się przelewy bankowe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
PACIFIC napisał:
Nie wiem po co nie którzy kombinują jak konie pod górkę.
Najprościej, najkorzystniej, najbezpieczniej.
Robi się przelewy bankowe.

Dokładnie tak...
Jechać do Berdyczowa, wymieniać ruble na akredytywę bankową płatną w Wiedniu w każdy trzeci wtorek miesiąca, tam wymienić na asygnaty na bele bawełny do odbiory w Archangielsku za które dostanie się w Gdańsku... I to wszystko żeby oszczędzić 100 czy 200 koron...

Wiesz co, jak czasem czytam na forum niektóre wypowiedzi, to ja tak zazdroszczę tym ludziom...
Po pierwsze że maja takie problemy. A po drugie że mają czas takimi duperelami głową sobie truć...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok