Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Rozpoczęcie pracy przez Agencje ? - Norwegia

Czytali temat:
Marcin R Natalia P. Beata B... (693 niezalogowanych)
2 Posty
mariusz mariusz
(sprzetok)
Wiking
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum.

Nazywam się Mariusz. Od pewnego czasu pękła lina, która sprawiła, że nie chcę już pracować w Polsce.
Postanowiłem spróbować sił w Norwegii.

Chciałbym się Was zapytać, osób które pracowały przez Agencję pracy, najbliższą jaką mam to Adecco jak wygląda praca przez takie agencję. Czy jesteście zadowoleni ? Czy warto rozpocząć start z Norwegią w ten sposób.

Dziękuję i pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
mariusz mariusz
(sprzetok)
Wiking
Nie nie ," linie" , pracowałem w Polsce ale z roku na rok było coraz "gorzej".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
tu nie bedziesz miał lepiej mariusz. A powaznie jak nie znasz dobrze jezyka angielskiego albo szwedzkiego,dunskiego czy norweskiego to daj sobie spokój bo nie dasz rady. I nie mysl sobie że jak zaczniesz teraz sie uczyc to dostaniesz prace bo tez nie dostaniesz jak to wiele osób tak mysli. Odpowiedz sobie sam czy znasz jezyk jak tak zapraszamy do emigrantów a jak nie nie ma co bo bedziesz sobie pluł w brode jak zamiast zarabiac bedziesz tracił kase
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Luk Pol
(lukasz88)
Wiking
Wszystko zalezy jaki rodzaj pracy i gdzie ona ma byc ? jak masz jakis fach w reku nie wiem spawacz i inne budowlane czy cos z tego typu to rejon oslo z angielskim chyba wystarczy jak rejon zachodni rogaland bergen chyba tez ale z tego co wiem tutaj wiecej wymagaja jezyka norweskiego chyba ze w jakis stoczniach albo w firmach nie norweskich tak bez fachu to tylko jezyk norweski chyba ze ma sie szczescie to angielski takie moje zdanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
"Jeżeli nie układało ci się w domu, to tym bardziej nie ułoży ci się na emigracji"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok