Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
M N Jarek B Maciej Paczkowski (1078 niezalogowanych)
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
Juras88 napisał:
jasta102 napisał:
ja to wiem, ale młodziak mógł nie wiedzieć
a później będą tu proste ludzie, czy jak to ich tam do 1939 zwano wmawiać, że
Polak Polakowi wilkiem i nie pomoże

odejdź gościu od komputera, proszę w imieniu całego forum. zrób coś z sobą, WYLOGUJ SIĘ Z INTERNETU!

Tobie coś nie tak z własną osobowością ?.

Zwidy jakoweś,

Jeżeli chcesz zaistnieć, to nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich forumowiczów.

Tym bardziej w Moim imieniu.
Ponieważ !.
By zrozumieć co >jasta< komunikuje innym, to trzeba mieć własną niezachwianą niczym osobowość, równocześnie coś sobą reprezentować na tym forum.

Ty jednak takich "darów" nie masz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
Dalibor Domagoj
(Juras88)
Nowicjusz
gagatek napisał:
Juras88 napisał:
jasta102 napisał:
ja to wiem, ale młodziak mógł nie wiedzieć
a później będą tu proste ludzie, czy jak to ich tam do 1939 zwano wmawiać, że
Polak Polakowi wilkiem i nie pomoże

odejdź gościu od komputera, proszę w imieniu całego forum. zrób coś z sobą, WYLOGUJ SIĘ Z INTERNETU!

Tobie coś nie tak z własną osobowością ?.

Zwidy jakoweś,

Jeżeli chcesz zaistnieć, to nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich forumowiczów.

Tym bardziej w Moim imieniu.
Ponieważ !.
By zrozumieć co >jasta< komunikuje innym, to trzeba mieć własną niezachwianą niczym osobowość, równocześnie coś sobą reprezentować na tym forum.

Ty jednak takich "darów" nie masz.

zaistnieć to chcecie wy w internecie patrząc na waszą ilość postów i podupconych jak lato z radiem wyrażeń na tym forum. nie macie co robić, tylko zakładać podupcone tematy, albo dodawać głupkowate komentarze, które nic nie wnoszą do danego tematu. Na tym kończę dyskusję, bo nie ma z kim dyskutować, szczególnie w internetach. Peace
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
miejmy nadzieję, że dzieciak słowa dotrzyma i nie będzie nam tu zaniżał poziomu
znając życie takiego wała
dłużej jak do jutra nie wytrzyma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
Juras88 napisał:zaistnieć to chcecie wy w internecie patrząc na waszą ilość postów i podupconych jak lato z radiem wyrażeń na tym forum.
nie macie co robić, tylko zakładać podupcone tematy, albo dodawać głupkowate komentarze, które nic nie wnoszą do danego tematu.
Na tym kończę dyskusję, bo nie ma z kim dyskutować, szczególnie w internetach. Peace

My nic nie chcemy, ponieważ większość z nas już istnieje w tym Internecie, a tym bardziej na Tym Forum,
emigracyjny dzieciaku.

Nie masz co kończyć, ponieważ jeszcze nic nie zacząłeś, taka jest gorzka prawda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok