Witam
Mam 28 lat od 10 lat zajmuje się serwisem GSM (własna działalność od 2006 po dziś dzień)
od 3 lat zajmuje się dodatkowo elektroniką w autkach a od 2 lat promuje powerisery w Łodzi.
Staram się ogarniać dziwne tematy .. typu
sbc w mercach
uszkodzone lcd w bmw mercedesie
naprawy liczników
naprawy sterowników
immo
nawigacje
radio code
fleszowanie napędów w Xbox -ach
liczeniem sl3 w telefonach nokia
lutowanie bga
lubię podejmować wyzwania
Przeraża mnie myśl o emeryturze w Polsce.
Chcę na stałe przenieść się do Norwegii
Byłem miesiąc w Drammen na wakacjach
Mam tam znajomych i dach nad głową
Chętnie podejmę pracę nie koniecznie związaną z wykształceniem -Technik telekomunikacji -lub współpracę w znanych mi tematach podkreślam że mam doświadczenia i sporo zabawek do pracy .. dobra praca zaczyna się od dobrego sprzętu
W ostateczności jak tylko naszą ojczyznę przyciśnie bida .. to przyjadę popracować jako
fizol
niestety brak mi doświadczenia z obszernie pojętą budowlanka ,nie chce pisać że znam się na robieniu dachów czy innych specjalizacjach .. bo to wyjdzie w praniu .. raczej tylko ogólnie .. Chętnie dla isachsen czy Skanska będę kopał rowy
TYLKO ŻEBY BYŁA TAKA FUCHA 
Pozdrawiam
jak tak czytam te ogłoszenia .. to widzę ze nikt tu sie nie szczypie i reklamują się wszyscy że klepią te liczniki i inne piny viny klucze
jak coś to ja w204 robię w 15 minut i nic nie wyciągam z autka
a w asystach ustawiam co tylko sobie chcecie
z reszta możliwości nie będę przeginał
Mam 28 lat od 10 lat zajmuje się serwisem GSM (własna działalność od 2006 po dziś dzień)
od 3 lat zajmuje się dodatkowo elektroniką w autkach a od 2 lat promuje powerisery w Łodzi.
Staram się ogarniać dziwne tematy .. typu
sbc w mercach
uszkodzone lcd w bmw mercedesie
naprawy liczników
naprawy sterowników
immo
nawigacje
radio code
fleszowanie napędów w Xbox -ach
liczeniem sl3 w telefonach nokia
lutowanie bga
lubię podejmować wyzwania
Przeraża mnie myśl o emeryturze w Polsce.
Chcę na stałe przenieść się do Norwegii
Byłem miesiąc w Drammen na wakacjach
Mam tam znajomych i dach nad głową
Chętnie podejmę pracę nie koniecznie związaną z wykształceniem -Technik telekomunikacji -lub współpracę w znanych mi tematach podkreślam że mam doświadczenia i sporo zabawek do pracy .. dobra praca zaczyna się od dobrego sprzętu
W ostateczności jak tylko naszą ojczyznę przyciśnie bida .. to przyjadę popracować jako

Pozdrawiam

jak tak czytam te ogłoszenia .. to widzę ze nikt tu sie nie szczypie i reklamują się wszyscy że klepią te liczniki i inne piny viny klucze

jak coś to ja w204 robię w 15 minut i nic nie wyciągam z autka

z reszta możliwości nie będę przeginał