Dzień dobry, wraz ze znajomym jesteśmy bardzo zainteresowani podjąć się jakiejś pracy na okres 2-3 tygodni w trakcie wakacji(najlepiej w lipcu). W internecie znalazłem bardzo dużo ofert związanych ze zbiorem warzyw lub owoców ale z żadną nie mogłem nawiązać kontaktu (niektóre wydają sie podejrzane). Słyszałem też, że dosyć popularne jest malowanie domków, ale niestety jako że mam 17 lat (za miesiąc 18) nie jestem w stanie poruszać się samochodem, więc zależy mi na pracy w jednym miejscu. Wiem, że najbardziej obiecujące i realne oferty znajduję się nie poprzez ogłoszenia ale przez znajomości, dlatego byłbym bardzo wdzięczny gdyby jakiś użytkownik mieszkający na terenie Norwegii mógłby podać mi namiary lub kontakt do jakiegoś pracodawcy, oraz oswoił mnie z tym tematem bo nie mam pojęcia jak taka praca wygląda. Nie ukrywam, że głównie zależałoby mi na zarobku dlatego szukałbym czegoś konkretnego jak właśnie zbiory lub malowanie domków. Dodam, że mówie po angielsku na bardzo wysokim poziomie i jestem sprawny ficzynie (regularnie cwiczę siłowo), dlatego jestem przygotowany na porządny wysiłek!
Z góry dziękuje, i byłbym bardzo wdzięczny za jakikolwiek odzew