Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Bartek Boike forrestjohn Janek (1382 niezalogowanych)
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
Optymus_anihilacja napisał:
[quote]Joseph napisał:
[quote]

Liczysz że adwersarz, pojmie wszystkie aluzje, tak wysoko go cenisz, ba nawet wygogluje czy może oczekujesz tego od pozostałych czytających?[/[/quote]

Licze, ze wezma go do przyszlego rzadu i przxestanie tu pierdolic swoje psychodeliczne przemyslenia. Nada sie na ministra propagandy w rzadzie ksiecie Jarka I bez kota.

Jakich pozostalych? Chba tej pindy od zupek i bicia dzieci

Marnujesz sie w tym watku,a moze i na tym forum.Jestes wybitna jednostka i przyszlosc przed toba. Zobacz, taki Zwiefka tez w Pegeerach i rolnictwie robil ,a jak sie teraz wybil.W platformie jest.
Postawil na wlasciwego konia i w Eurokolchozie teraz walute doi. Ty tez wysoko zajdziesz
musisz tylko bardzo chciec.Zakres odpowiedniego slownictwa juz posiadasz w platformie czekaja na takich kozakow jak ty.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kasia Tłumacz
(kasiatlumacz)
Wiking
Oferuję tłumaczenie dokumentacji z j. polskiego na norweski i odwrotnie. Zapraszam do kontaktu na tlumacz@multinor.no
Zgłoś wpis
89 Postów
Mirek .
(Fh1)
Początkujący
EvaMarta napisał:
witam serdecznie wszystkich Forumowiczów mam uprzejme pytanie, czy ktoś się może orientuje jak wyglada kwestia prowadzenia gospodarstwa rolnego w Polsce a podatek w Norwegii? będę wdzięczna za spraktykowane podpowiedzi serdecznie pozdrawiam

To o Ciebie chodzi czy może o męża lub oboje ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Optymus_anihilacja napisał:
Joseph napisał:

Liczysz że adwersarz, pojmie wszystkie aluzje, tak wysoko go cenisz, ba nawet wygogluje czy może oczekujesz tego od pozostałych czytających?

Licze, ze wezma go do przyszlego rzadu i przxestanie tu pierdolic swoje psychodeliczne przemyslenia. Nada sie na ministra propagandy w rzadzie ksiecie Jarka I bez kota.

Jakich pozostalych? Chba tej pindy od zupek i bicia dzieci

oglądając mecze MŚ obydwa moje zwoje są skupione na czymś innym, ale czy nie wychodzi na to że piszesz tylko dla siebie?

no i Meksyk strzelił, a miałem jakiś błyskotliwy cytat "zacycować", ehh

w Sumie to ja się nie znam bo ja truskawki z cukrem.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
Jabin z Hazo napisał:
[quote]Optymus_anihilacja napisał:
[quote]Joseph napisał:
[quote]

To mi sie nawet podobalo-serio. hehehe. Ale coz, naczytalem sie ciebie to ide sie wysrac.

Dobrej nocy polytyku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Ewa W
(EvaMarta)
Wiking
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj