Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam pracy - Østfold - Norwegia

Czytali temat:
Aleksander Nyk (825 niezalogowanych)
3 Posty
Wiking
Witam, nazywam się Karol, mam 20 lat i jestem po technikum informatycznym. Mam prawo jazdy kategorii B, znam się na komputerach i programach takich jak Photoshop/Pakiety Microsoft'a i wiele innych (również projektowanie stron internetowych).
W norwegi jestem od niedawna, to też znam angielski na poziomie zaawansowanym lecz nie potrafię norweskiego - nie licząc tych paru słówek.
W Polsce odbywałem praktyki w sklepie internetowym oraz po maturze pracowałem w magazynie.
Interesuje się motoryzacją, więc jestem chętny do pomocy w warsztacie lub innych zakładach motoryzacyjnych.

Jestem otwarty na propozycje pracy w Østfold, a najlepiej w okolicach Moss - Oslo.

Proszę kontaktować się ze mną po przez prywatne wiadomości lub telefon +48 607819710.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Z1mny napisał:
Witam, nazywam się Karol, mam 20 lat i jestem po technikum informatycznym. Mam prawo jazdy kategorii B, znam się na komputerach i programach takich jak Photoshop/Pakiety Microsoft'a i wiele innych (również projektowanie stron internetowych).
W norwegi jestem od niedawna, to też znam angielski na poziomie zaawansowanym lecz nie potrafię norweskiego - nie licząc tych paru słówek.
W Polsce odbywałem praktyki w sklepie internetowym oraz po maturze pracowałem w magazynie.
Interesuje się motoryzacją, więc jestem chętny do pomocy w warsztacie lub innych zakładach motoryzacyjnych.

Jestem otwarty na propozycje pracy w Østfold, a najlepiej w okolicach Moss - Oslo.

Proszę kontaktować się ze mną po przez prywatne wiadomości lub telefon +48 607819710.

Pozdrawiam

Oferty będą się sypac a skrzynka meilowa bedzie zapchana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Z1mny napisał:

W norwegi jestem od niedawna, to też znam angielski na poziomie zaawansowanym lecz nie potrafię norweskiego

a długo w Anglii byłeś, aby się nauczyć angielskiego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiking
Nie bylem wgl w Anglii, sam sie nauczylem i odkad tu jestem to czesto mowie po angielsku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Z1mny napisał:

Pozdrawiam

Umiesz programowac? Java, C++,C#, PHP Perl, protokol: Html itp. Zarzadzac sytemamu Windows, Linux, Unix?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiking
Jeżeli chodzi o HTML to potrafię edytować, a jeśli chodzi o zarządzanie to tylko Windowsem. Jestem bardziej nastawiony na grafikę niż na programowanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok