Witam! Poszukuje pilnie pracy w Norwegii.1.5 roku temu wróciłem z rodzina Irlandii na stałe do Polski . Po powrocie do kraju otworzyłem dzialalność w Polsce jednakże interes nie wyszedł poniewaz zostalem oszukany przez wspolnika zainwestowalem pieniadze w nowe maszyny ,ktorych nie dostalem . W tej chwili jestem w dołku ,musze szukać pracy za granica żeby ratować sytuacje finansową i splacic kredyt mysle o Norwegii , jesli ktoś może mi pomóc w znalezieniu pracy może być nawet pol etatu -na miejscu starałbym sie cos znalezc na cały etat.W Irlandii pracowałem jako stolarz, operator wozkow widlowych, jako operator maszyn drzewnych, pracownik ogólny,oraz przy produkcj i na liniii.w Polsce bylem kierownikiem stolarni oraz mialem wlasna dzialalnosc stolarsko-ciesielska. Mam bdb. referencje z Irlandii, znam angielski, jestem uczciwy nigdy nie karany. Z zawodu jestem Technikiem drzewnym oraz ukończyłem Studium administracyjne. Starałem sie samemu szukać pracy w Norwegii wysłałem setki CV i nic- sprawa jest dla mnie bardzo pilna! Jesli ktoś może mi pomóc bede bardzo wdzieczny. Podaje email ziele-wk75@wp.pl lub tel. 0048692933688.Jestem z okolic Gdańska moge przyleciec do Norwegii w kazdej chwili. Dziekuje Wojtek
11 Lat, 2 Miesięcy temu