Gabriel napisał:
PJo napisał:a ja ci już Gabrys kiedyś pisałem ze nie zawsze sie da.
Systemie jest idealny i pracownik czasami sam musi udać sie do Skatten by jego tabela została wstawiona w ten cały elektroniczny system
Normalnie z nudów się droczysz i tyle w tym temacie , a Ja nie Mam dzisiaj humoru do przeciągania dyskusji .
Pozdrawiam Nieudolne systemy z Ich Jak najbardziej Udolnymi szefuńciami ....
---
Jak w twojej firmie ten system szwankuje to i może dobrze , że Mnie tam nie chciałeś "wkręcić" na etat ...
Powiedz mi czy masz choć trochę pojęcia jak to wyglada w praktyce czy tylko sama denna teoria?
U nas odbyło sie to w ten sposób iż system nie wykazał jednego pracownika.
Wiec zostało zadzwonione do Skatten gdzie otrzymaliśmy informacje iż pracownik musi zgłosić sie sam do urzędu
Natomiast w innych firmach jak nie znajda twojej tabeli to z lenistwa bedą pobierać 50% ( no bo przeciez nie ich wina ze nie. Ma cie w systemie
)
I jedyne co ci pozostaje To sie domyśleć i iść do skatte i załatwić sprawę
PJo napisał:a ja ci już Gabrys kiedyś pisałem ze nie zawsze sie da.

Systemie jest idealny i pracownik czasami sam musi udać sie do Skatten by jego tabela została wstawiona w ten cały elektroniczny system

Normalnie z nudów się droczysz i tyle w tym temacie , a Ja nie Mam dzisiaj humoru do przeciągania dyskusji .
Pozdrawiam Nieudolne systemy z Ich Jak najbardziej Udolnymi szefuńciami ....
---
Jak w twojej firmie ten system szwankuje to i może dobrze , że Mnie tam nie chciałeś "wkręcić" na etat ...
Powiedz mi czy masz choć trochę pojęcia jak to wyglada w praktyce czy tylko sama denna teoria?
U nas odbyło sie to w ten sposób iż system nie wykazał jednego pracownika.
Wiec zostało zadzwonione do Skatten gdzie otrzymaliśmy informacje iż pracownik musi zgłosić sie sam do urzędu

I jedyne co ci pozostaje To sie domyśleć i iść do skatte i załatwić sprawę