Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1753 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Ten Twoj tekst, Aneta, rozbraja mnie totalnie za kazdym razem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Anderso napisał:patim napisał:nie umie
idziesz do skata i mowisz ze chcesz ulge dziesiec procent sami ci policza za darmo
patim zjebałeś całą zabawe

NAWET
Nigdzie nie trzeba specjalnie Iść ...
---
Wystarczy taką Informację wpisać w odpowiednią rubrykę , podpisać dokument i odesłać pocztą ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
trzeba sobie pomagac
nie wolno byc szuja co sie wywyzsza nad Polakow

jechalem kiedys autobusem z taka zdzira, paniusia ze chej
jak sie chlopaki uczyli norweskiego to wywalila z tekstem ze szpanuja znajomoscia jezyka
a jak wszedl celnik to pierwsza wyskoczyla z norweskim paszportem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Paweł Kas
(pablo899)
Wiking
Dla Twojej informacji w 2013 r miałem przepracowane równe 3 miesiące, zarobiłem lekko ponad 60 tys. także nie opłaca mi się rozliczać przez firmy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
pablo899 napisał:
Dla Twojej informacji w 2013 r miałem przepracowane równe 3 miesiące, zarobiłem lekko ponad 60 tys. także nie opłaca mi się rozliczać przez firmy.

wow wow wow
toż to szał pał świzd pi...d
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
pablo899 napisał:
czyli wyplata dla hydraulika za jakies 5 tygodni pracy?? dobre.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Yatsek napisał:
pablo899 napisał:

Nie bardzo rozumiem
CZYM SIĘ TAK CHEŁPICIE
przy okazji mieszając z błotem Innych Mniej Zarabiających ?
Naprawdę tego nie pojmuję .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
Gabriel napisał:
Yatsek napisał:
pablo899 napisał:

Nie bardzo rozumiem
CZYM SIĘ TAK CHEŁPICIE

to sie nazywa jezdzenie po ambicji... moze jak pojdzie jeden z drugim na kurs norweskiego... ten czy tamten bedzie mial kurwa w koncu jakis zawod a nie tylko jakakolwiek praca... to moze wtedy przejrza na oczy ze od wyciagania sredniej krajowej to sa norki w biurach...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Yatsek napisał:
Gabriel napisał:
Yatsek napisał:
pablo899 napisał:

Nie bardzo rozumiem
CZYM SIĘ TAK CHEŁPICIE

to sie nazywa jezdzenie po ambicji... moze jak pojdzie jeden z drugim na kurs norweskiego... ten czy tamten bedzie mial kurwa w koncu jakis zawod a nie tylko jakakolwiek praca... to moze wtedy przejrza na oczy ze od wyciagania sredniej krajowej to sa norki w biurach...

Bzdury piszesz Jacku .
Nauka Norweskiego ma w tym przypadku mały wpływ na dane zarobki w różnych zawodach w Norge .
Nawet jak Fizyczny pracownik zaliczy celująco Bergentest to i tak jako cieśla , lub zbrojaż będzie zarabiał mniej od Hydraulika lub elektryka , jednak więcej od sprzątaczki nawet jak i Ona zaliczy celująco ten sam test .
---
Owszem można się ponabijać z aliemsów jako niekumatych , jednak PONIŻAĆ konkretne Wyuczone Zawody to już DNO ... !
---
To tak samo jak w Polsce dobry Murarz nabija się z szambonurka , ponieważ ten babrze się w gównach i zarabia połowę tego co ten murarzyna .
---
Myślałem iż Ty jesteś Wyżej od takiej Patologi ... !
Cóż , zaczynam powoli rewidować Swoje , spostrzeżenia i nabyte w Norge przyzwyczajenia . !
Niemniej
Powodzenia
w Samouwielbieniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
Gabriel napisał:
Yatsek napisał:
Gabriel napisał:
Yatsek napisał:
pablo899 napisał:

Nie bardzo rozumiem
CZYM SIĘ TAK CHEŁPICIE

Bzdury piszesz Jacku .
Nauka Norweskiego ma w tym przypadku mały wpływ na dane zarobki w różnych zawodach w Norge .
Nawet jak Fizyczny pracownik zaliczy celująco Bergentest to i tak jako cieśla , lub zbrojaż będzie zarabiał mniej od Hydraulika lub elektryka , jednak więcej od sprzątaczki nawet jak i Ona zaliczy celująco ten sam test .
---
Owszem można się ponabijać z aliemsów jako niekumatych , jednak PONIŻAĆ konkretne Wyuczone Zawody to już DNO ... !
---
To tak samo jak w Polsce dobry Murarz nabija się z szambonurka , ponieważ ten babrze się w gównach i zarabia połowę tego co ten murarzyna .
---
Myślałem iż Ty jesteś Wyżej od takiej Patologi ... !
Cóż , zaczynam powoli rewidować Swoje , spostrzeżenia i nabyte w Norge przyzwyczajenia . !
Niemniej
Powodzenia
w Samouwielbieniu

sam tu sie bawisz w porownania murarzyna vs. reszta swiata...
znasz norweski, masz robote taka jaka chcesz.... proste...
sam wiesz ze znajac norweski nie blagalbys teraz na fgorum o robote za kawalek podlogi do spania... wez Gabrys zejdz juz na ziemie....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok