Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

SZUKAM PRACY STAVANGER - Norwegia

Czytali temat:
(586 niezalogowanych)
4 Posty
Marcin Jedliński
(marcinjed)
Wiking
Witam szukam pracy w Stavanger. Bardzo mi zależy na znalezieniu tu pracy. Może ktoś z Polonii pomoże mi w tym nie koniecznie musi to być Stavanger jestem gotowy na wyjazd w inne miejsce.
tel. 94485729
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marcinjed napisał:
Witam szukam pracy w Stavanger. Bardzo mi zależy na znalezieniu tu pracy. Może ktoś z Polonii pomoże mi w tym nie koniecznie musi to być Stavanger jestem gotowy na wyjazd w inne miejsce.
tel. 94485729

PRACY SZUKASZ OCZYWIŚCIE JAKO DYREKTOR OD WSZYSTKIEGO !?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Marcin Jedliński
(marcinjed)
Wiking
szukam pracy na magazynie gdzie jeździ się wózkami widłowymi jestem kucharzem z zawodu, obszedłem wszystkie restauracje i małe bary, ale nikt nie dał mi nawet cienia nadziei na zatrudnienie dlatego szukam czegokolwiek, aby mieć pieniążki na wynajem czegoś i przeżycie. Nie chcę bym dyrektorem od wszystkiego tylko robić cokolwiek i nie zadawać pytań ! dlatego proszę o pomoc!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
marcinjed napisał:
szukam pracy na magazynie gdzie jeździ się wózkami widłowymi jestem kucharzem z zawodu, obszedłem wszystkie restauracje i małe bary, ale nikt nie dał mi nawet cienia nadziei na zatrudnienie dlatego szukam czegokolwiek, aby mieć pieniążki na wynajem czegoś i przeżycie. Nie chcę bym dyrektorem od wszystkiego tylko robić cokolwiek i nie zadawać pytań ! dlatego proszę o pomoc!Czyżby kolejna prowokacja? Hmm... Kucharz z doświadczeniem bez znajomości żadnego obcego języka (przypuszczam) jeżdżący wózkami widłowymi szuka pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Marcin Jedliński
(marcinjed)
Wiking
to nie przypuszczaj.... mam uprawniana na wózki i papiery na kucharza, ale szukam roboty gdziekolwiek bo albo coś znajdę, albo się będę się zawijał bo taka dobra koleżanka się okazała na początku zapraszała a teraz każe się zwijać ..... swoimi głupimi komentarzami nikomu nie pomagasz więc następnym razem się zastanów zanim napiszesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
marcinjed napisał:
to nie przypuszczaj.... mam uprawniana na wózki i papiery na kucharza, ale szukam roboty gdziekolwiek bo albo coś znajdę, albo się będę się zawijał bo taka dobra koleżanka się okazała na początku zapraszała a teraz każe się zwijać ..... swoimi głupimi komentarzami nikomu nie pomagasz więc następnym razem się zastanów zanim napiszeszok juz nie przypuszczam, teraz wiem bo gdybyś znał jakiś język obcy to chyba normalne że bys o tym napisał szukając pracy. Wiec dobra rada: ucz sie języka i określ sie co chcesz robić bo jesli jesteś dobrym kucharzem za jakiego sie uważasz to po co pchasz sie na te wózki???? a jeśli koniecznie chcesz jeździć wózkiem bo to twoje jakieś zboczenie to nie chwal sie ze jestes zajebistym kucharzem. Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok