Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Żona, numer personalny - Norwegia

Czytali temat:
Ingill (377 niezalogowanych)
5 Postów
Ben Tonga
(btonga)
Wiking
Witam, podobne tematy były już na forum poruszane ale przepisy się zmieniają. Nie zawsze na lepsze .
Mieszkam i mam stałą pracę w Norwegii. Żona ma termin na Politi za ok. cztery tygodnie.
Czy dostanie pozwolenie i czy to wystarczy, żeby w Skatt dostała numer personalny?
Ostatnio mówiono mi, że potrzebny jest mój kontrakt na mieszkanie, kiedyś tego nie było.
Jest ktoś zorientowany w obecnych przepisach i powie jak to wygląda?
Za odpowiedzi dziękuję i pozdrawiam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
btonga napisał:
Witam, podobne tematy były już na forum poruszane ale przepisy się zmieniają. Nie zawsze na lepsze .
Mieszkam i mam stałą pracę w Norwegii. Żona ma termin na Politi za ok. cztery tygodnie.
Czy dostanie pozwolenie i czy to wystarczy, żeby w Skatt dostała numer personalny?
Ostatnio mówiono mi, że potrzebny jest mój kontrakt na mieszkanie, kiedyś tego nie było.
Jest ktoś zorientowany w obecnych przepisach i powie jak to wygląda?
Za odpowiedzi dziękuję i pozdrawiam...

Skoro zona sie rejestrowala na udi to nie mogla przeczytac wszystkiego?
Wyraznie jak byk stoi napisane co potrzeba....
Kontrakt na mieszkanie, lønnslipy z ostatnich 3 miesiecy, årsoppgave za zeszly rok z firmy, Twoj registertingsbevis itd...... wystarczylo przeczytac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok