Witam serdecznie mam pytanie dotyczące odbytych prze ze mnie kursów zawodowych w Polsce , mianowicie chodzi oto ze posiadam odbyte kursy min:
- Kursa Malarsko - Tupeciarski ( przetłumaczony przez tłumacza przysięgłego na J.Nor)
- Kurs na Koparkę do 0,8m3 (bez Tłumaczeń)
- Oraz kurs na Wózki Widłowe ( bez Tłumaczeń )
- Oraz posiadam dyplom ukończenia studiów jako Inż Produkcji.
Chodzi mi oczy gdy pójdę do Navu, czy jest jakaś szansa aby znaleźli mi pracę, oraz czy odbyte prze zemnie kursy będą uznane przez norweskie prawo pracy??
Proszę o normalne odpowiedzi, gdyż jeśli chodzi o Norwegię to już wyjeżdżam od 4 lat w okresie wiosenno - wakacyjnym, tak ze wiem co i jak i ile co kosztuje, dodam jeszcze ze płynie mówię po Ang na poziomie B2, niestety norweskiego nie znam tylko podstawowe zdania.
Za odpowiedz serdecznie dziękuje. Pozdrawiam.
- Kursa Malarsko - Tupeciarski ( przetłumaczony przez tłumacza przysięgłego na J.Nor)
- Kurs na Koparkę do 0,8m3 (bez Tłumaczeń)
- Oraz kurs na Wózki Widłowe ( bez Tłumaczeń )
- Oraz posiadam dyplom ukończenia studiów jako Inż Produkcji.
Chodzi mi oczy gdy pójdę do Navu, czy jest jakaś szansa aby znaleźli mi pracę, oraz czy odbyte prze zemnie kursy będą uznane przez norweskie prawo pracy??
Proszę o normalne odpowiedzi, gdyż jeśli chodzi o Norwegię to już wyjeżdżam od 4 lat w okresie wiosenno - wakacyjnym, tak ze wiem co i jak i ile co kosztuje, dodam jeszcze ze płynie mówię po Ang na poziomie B2, niestety norweskiego nie znam tylko podstawowe zdania.
Za odpowiedz serdecznie dziękuje. Pozdrawiam.