Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

NOWY W NORWEGII - PRACA - Norwegia

Czytali temat:
(967 niezalogowanych)
1 Post
Bartlomiej Janicki
(Immortycjan)
Wiking
Witam serdecznie!
W najblizszym czasie mam zamiar wybrac sie do Norwegii. Obecnie mieszkam w Szwecji (2 miesiace). Bardzo intensywnie poszukuje tu pracy, ale niestety nic w tej materii nie zdzialalem. Wraz z moja przyjaciolka (szwedka) pragniemy przyjechac do Norwegii w celu podjecia pracy.
Moze w tym miejscu napisze cos o sobie:
Mam 26 lat, w Polsce ukonczylem studia z zakresu pedagogiki opiekunczo-wychowawczej. Pracowalem w swoim zawodzie jak rowniez w czasie studiow zajmowalem sie innymi dziedzinam. Posiadam doswiadczenie w lekkich pracach budowlanych (najczesciej pracowalem jako pomoc przy pracach ziemnych i wykonczeniowce ale znam odrobine podstawy elektryki, scian karton-gips, troche stolarki itp.). W miedzyczasie dorabialem w gastronomii i administracji. Nie mam wymaganego wyksztalcenia technicznego ale wiem, ze mam predyspozycje do pracy fizyznej jak rowniez szybko sie ucze. Moga to byc dodatkowe atuty.
Wladam j. angielskim w stopniu bardzo dobrym jak rowniez znam podstawy j. niemieckiego oraz obecnie ucze sie j. szwedzkiego.
Zwracam sie z uprzejma prosba do Polakow i nie tylko o pomoc w znalezieniu zatrudnienia.
Chetnie bym nawiazal rowniez kontakt z osobami, ktore pomoga nam zalatwic formalnosci dotyczace zycia oraz pracy w Norwegii.
Dla zainteresowanych wysylam CV po polsku lub angielsku.

Z gory dziekuje za kazda pomoc i obiecuje odwdzieczyc sie!

Pozdrawiam
Bartek J.
e-mail: immortycjan@gmail.com
mobile: 00460768424859
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
zobacz
www.nav.no