Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Przewóz psa do norwegi - Norwegia

Czytali temat:
Grzegorz M. Przemo P. Major1 (2157 niezalogowanych)
35 Postów
ola Węgrzyn
(lolo22)
Nowicjusz
mógł by mi ktoś napisać w jaki sposób przewozi się psa samochodem do norwegi? chodzi mi glownie o to czy potrzebna jest klatka? prosze o pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
jezeli boisz sie wlasnego psa we wlasnym samochodzie to absolutnie klatka wskazana...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
ola Węgrzyn
(lolo22)
Nowicjusz
mój pies jest bardzo łagodny, chodzi mi bardziej jak to wygląda ze strony prawnej?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
dziewczyno, ten temat byl wielokrotnie walkowany na forum, ale powiem ci i to z wlasnego doswiadczenia; potrzebujesz paszport. i to wsio. eu paszport z aktualnymi szczepieniami i odrobaczeniem, weterynarz bedzie wiedzial; klatki w samochodzie nie potrzebujesz .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
lolo22 napisał:
mój pies jest bardzo łagodny, chodzi mi bardziej jak to wygląda ze strony prawnej?klatka nie jest konieczna tylko specjalne pasy bezpieczeństwa, kupisz w kazdym sklepie zoologicznym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
AndersB napisał:
lolo22 napisał:
mój pies jest bardzo łagodny, chodzi mi bardziej jak to wygląda ze strony prawnej?klatka nie jest konieczna tylko specjalne pasy bezpieczeństwa, kupisz w kazdym sklepie zoologicznym

serio, pasy sa dupy i nikt tego nie wymaga, przydaja sie te paski do ewent. powieszenia sie albo psa, ale z bhp nie maja nic wspolnego, strata kasy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
magg napisał:
AndersB napisał:
lolo22 napisał:

serio, pasy sa dupy i nikt tego nie wymaga, przydaja sie te paski do ewent. powieszenia sie albo psa, ale z bhp nie maja nic wspolnego, strata kasy....
ja żartowałem, niewiedziałem że coś takiego istnieje jak pasy dla psa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
ola Węgrzyn
(lolo22)
Nowicjusz
Magg G dzieki za odpowiedz, wiem ze temat byl wałkowany ale o klatce nikt nic nie pisal, a reszte przepisów znam, ale dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ja wiem, że najlepiej psa przewozić w postaci smalcu w słoiku
podobno tłuszcz psi jest bardzo dobry na wiele dolegliwości i sprzedawany na targach w wielu rejonach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
sprzedawany na targach w wielu rejonach
to w Stawangerze sa targi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj