Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Szukam możliwości pracy z praktyką!!! - Norwegia

Czytali temat:
(394 niezalogowanych)
3 Posty
Piotr Rawicki
(piotrraw)
Wiking
Mam 26 lat. Pracowałem głównie za granicą jako pracownik fizyczny. Wychowywałem się bez ojca i odkładałem na konto zarobione pieniądze aby kupić sobie mieszkanie. Niedawno po przyjeździe do Polski okazało się że moja własna matka która miała pełnomocnictwo oczyściła mi konto, i zniknęła. Młodsza siostra mieszka na stancji. A ja bez ważniejszego zawodu nie wiem co robić. Szukam więc gdziekolwiek w Polsce możliwości praktyki od podstaw zawodu u rzemieślnika, mistrza z możliwością noclegu. W miejscu zamieszkania nic mnie nie trzyma. Jestem pracowity, rzetelny, oddany pracy, zdyscyplinowany, w życiu nie jedno przeszedłem i bardzo szanuje dobrych ludzi.
Posiadam prawo jazdy kat B, uprawnienia na koparko-ładowarke.
Nie wiem w tej chwili co z własnym życiem zrobić, ale wiem że tylko w pracy odnajduje się i odżywam. piotrraw@hotmail.com
Z poważaniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
to od razu wal do prokuratora
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Piotr Rawicki
(piotrraw)
Wiking
Śmiechem żartem w Polsce już jest banda pseudo prokuratorów, cinkciarzy i geszefciarzy. Ja szukam normalnej ludzkiej pracy w budownictwie, transporcie, ogrodnictwie itp pracy dla ludzi nie wymierzonej przeciw ludziom. Tyle ode mnie !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
piotrraw napisał:
Śmiechem żartem w Polsce już jest banda pseudo prokuratorów, cinkciarzy i geszefciarzy. Ja szukam normalnej ludzkiej pracy w budownictwie, transporcie, ogrodnictwie itp pracy dla ludzi nie wymierzonej przeciw ludziom. Tyle ode mnie !!!A jaki masz problem w tym , by wrócić do pracy tam gdzie poprzednio za tą Granicą pracowałeś .
---
Przecież system Pracy Norweskiej razem z rekrutacją w 90% nie ma nic wspólnego z podobnym systemem w Europie ...
---
Czy naprawdę , Lubujesz się w Udręczaniu własnej osoby ? .
---
Przecież łatwiej jest dojśćdo stabilizacji w znanym już środowisku , niż w całkiem Obcym Kulturowo .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
Piotrek po co Ty to piszesz...żalisz sie obcym ludziom na forum, ogarnij sie człowieku jak chcesz tu pracowac to musisz sie tym zainteresować, myslisz że jak mieszkamy w norwegii to nie mamy komu pomagac, że prowadzimy wilgasne firmy i spimy na koronach a euro sobie dupe podcieramy..chcesz pracowac to zaczni jszukac pracy na stronach stworzonych do tego a nie na forum co kazdy dopisze swoje 3 słowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Śmiechem żartem w Polsce już jest banda pseudo prokuratorów
zartem to sa te wypociny na poczatku
albo to znowu prowokacja
Zgłoś wpis
Oceń wpis: