Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Piotr Kibiłko krzysztof parcheta (1797 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Dokładnie do takiej Klasy , jaka została Tobie przyznana przez Urząd Skarbowy ...i nic więcej ...!
---
Przecież całą rodziną jesteś na Miejscu w Norge .
---
Jak wypełniałeś rubryki do zeznania skarbowego , to ZAZNACZYŁEŚ , że masz jakąś Nieruchomość w Polsce / zagranicą /i ponosisz stosowne koszty utrzymania ...!? .

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
piotr tom
(piotom)
Wiking
żona z dzieckiem przyjechały dopiero teraz (w 2014) ja sie na razie jeszcze rozlicze za rok 2013 jako status pendler, ale zastanawiam sie jak to bedzie juz w następnym roku. W zeszłym roku rozliczajac się dostałem zwrotu 56tys kor, w tym roku też około tyle pewnie bedzie, a w nastepnym lipka :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
To wygon zone z dzieckim,bedziesz mial znowu 56tysi w kieszeni!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
piotom napisał:żona z dzieckiem przyjechały dopiero teraz (w 2014) ja sie na razie jeszcze rozlicze za rok 2013 jako status pendler, ale zastanawiam sie jak to bedzie juz w następnym roku. W zeszłym roku rozliczajac się dostałem zwrotu 56tys kor, w tym roku też około tyle pewnie bedzie, a w nastepnym lipka :/
Skoro oczęta i móżdżek ... MASZ przesłonięte Funtozą ...

I Forsa ważniejsza od Rodziny ... !!!
---
To zrób dokładnie tak , jak napisał ZDZIRA ...!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
piotr tom
(piotom)
Wiking
Nie mam, po to przyjechały zeby były ze mną. Bo ile to mozna na odległość. Pytam się bo chce wiedzieć, kurna a wy zaraz sugerujecie ze pieniądze ważniejsze od rodziny. Czy juz nie mozna zadac pytania, zaraz głupkowate komentarze zamiast normalnej odpowiedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Skoro o normalnosci mowa.to jak wyceniasz zone z dzieckiem?

Razem sa warte 56tysi,czy tez moze oddzielnie??
A jesli oddzielnie,to ile jest warta zona,a ile dziecko???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
piotom napisał: zaraz głupkowate komentarze zamiast normalnej odpowiedzi.
GŁUPIE pytanie to i podobne odpowiedzi ... ! .
---
Zgłoś do skattu że masz za granicą Nieruchomość ...
---
To zobaczysz jaki ci domiar dowalą , od samego początku jak tu jesteś ...!
---
Wtedy będziesz wiedział , jakie pytania zadawać i jak Je , mądrze redagować .
---
A jak na razie , to jesteś TYPOWYM POLACZKIEM który zamiast podziękować za odpowiedz to czepia się GÓWNA ...!!! tylko by wyszło na jego ... !
---
Ech
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
piotr tom
(piotom)
Wiking
Norweg się odezwał co wszystko wie!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
piotom napisał:
żona z dzieckiem przyjechały dopiero teraz (w 2014) ja sie na razie jeszcze rozlicze za rok 2013 jako status pendler, ale zastanawiam sie jak to bedzie juz w następnym roku. W zeszłym roku rozliczajac się dostałem zwrotu 56tys kor, w tym roku też około tyle pewnie bedzie, a w nastepnym lipka :/ ....a mnie wkurwiaja Ci wszyscy pendlerzy Dostaja te zwroty i jeszcze kombinują jak tu wiecej urwać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
piotom napisał:
żona z dzieckiem przyjechały dopiero teraz (w 2014) ja sie na razie jeszcze rozlicze za rok 2013 jako status pendler, ale zastanawiam sie jak to bedzie juz w następnym roku. W zeszłym roku rozliczajac się dostałem zwrotu 56tys kor, w tym roku też około tyle pewnie bedzie, a w nastepnym lipka :/

teraz to nie będzie lipka tylko sie zacznie prawdziwa Norwegia
wysokie podatki itd...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok