Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Egzamin Yrkessjåførbevis pytania, ktos pamieta ? - Norwegia

Czytali temat:
(903 niezalogowanych)
3 Posty

(danielvlv)
Wiking
Poszukuje pytan, ktore byly lub moga na norweskim egzaminie z Yrkessjåførbevis (Swiadectwa Kwalifikacji Zawodowej Kierowcy). Jezeli ktos zdawal to moze pamieta cokolwiek, bardzo by sie przydaly, trudno jest to zdac bez pytan, baza materialu jest zbyt obszerna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Troche z innej beczki!

Przeca 'prawdziwi zawodowcy' sa caly czas przekonani,ze w no. SK jest niepotrzebne!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Jan Satola
(fasola333)
Wiking
Cześć. Rozumiem że pracujesz jako kierowca, tak? Powiedz proszę jeśli możesz, jak tam w Norwegii z pracą na tym stanowisku? Wiele rozbieżności można znaleźć w necie, mam tu na myśli np. to że na stronie NAV-u są ogłoszenia o pracę na kierowcę, a na forum to różne opinie na ten temat, wiesz Ja obecnie jestem w Polsce ale chciałbym wyjechać do Norwegii i tak się przyglądam temu tematowi.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(danielvlv)
Wiking
Jest potrzebne. Jak zlapie cie Vegvgesen to firma dostaje kare 10 do 15 tys kr. Praca jest, ale tylko dla doswiadczonych, albo po znajomosci. Chyba ze firma potrzebuje na szybko i ma duze braki to bierze wszystkich.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
Male sprostowanie - 30tys/nok ,dla kiero bez kodu 95!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok