Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Davidus Marian0202 (857 niezalogowanych)
14 Posty
Mateusz Zmuda
(Matzmuda)
Wiking
Piszecie na forum że aby otrzymać norweskie uprawnienia na wózki widłowe wystarczy przesłać dokumenty do arbeidstilsynet. Wiem że potrzebna jest do tego również kopia paszportu czy musi być ona poświadczona przez jakiś urząd czy wystarczy zwykłe ksero?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
nie trzeba tych dokumentów tłumaczyć. Mail do arbeidstilsynet to post@arbeidstisynet.no

Wysyłacie scany paszportu lub dowodu, uprawnienia, zdjecie do dokumentów. W razie pytań wystarczy napisać pod adres inspekcji pracy i wszystkiego sie dowiedzieć. To nie boli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
jak da sie palec to wezmą reke. Człowieku wyraznie napisałem że jak chcesz sie czegos dowiedzec to napisz sobie sam bezposrednio, ja jedynie moge powiedziec co ja miałem , ile masz papierków z roznych krajów to naprawde mnie nie interesuje. Pozatym jak wyslesz 4 papiery to nawet krol norwegii sie pogubi o co Ci chodzi, typowe wiesniackie....ludzie myślcie troche

Zaraz pewno ktos napisze żeby mu prace załatwic bo on ma na to taką ochote

Pozatym ja tu nie jestem wyrocznią...jak Ci napisze że masz sie tarzać w błocie to też bedziesz sie tarzał ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
SENTI napisał:
maciejko napisał:
jak da sie palec to wezmą reke. Człowieku wyraznie napisałem że jak chcesz sie czegos dowiedzec to napisz sobie sam bezposrednio, ja jedynie moge powiedziec co ja miałem , ile masz papierków z roznych krajów to naprawde mnie nie interesuje. Pozatym jak wyslesz 4 papiery to nawet krol norwegii sie pogubi o co Ci chodzi, typowe wiesniackie....ludzie myślcie troche

Zaraz pewno ktos napisze żeby mu prace załatwic bo on ma na to taką ochote

Pozatym ja tu nie jestem wyrocznią...jak Ci napisze że masz sie tarzać w błocie to też bedziesz sie tarzał ?

W dupie mam zalatwianie pracy przez kogo kolwiek siedze w norwegi 7 lat i sam sobie ja zawsze zalatwialem, obecnie pracuje w branzy olejowej w Amerykanskiej firmie a zalatwienie tego papierka mialo byc dodatkiem do moich uprawnien liczylem na konstruktywna odpowiedz kogos kto takowy certyfikat otrzymal ...

Czegos tu nie rozumiem Nie lepiej samemu zapytac, tylko bladzic po czelusciach tegoz forum internetowego? A tak po za tym, ten proces byl kiedys walkowany i dokladnie opisany.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
"obecnie pracuje w branzy olejowej w Amerykanskiej firmie"...Senti..a kogo to interesuje gdzie pracujesz i u kogo??. Myslisz że jak napiszesz że masz doczynienia z ropą to innym tu bedzie kopara opadać bo Senti jest przy ropie. Masz jakiś kompleks niższosci ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok