Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Poszukuję mechanika w okolicach Oslo - PILNE!!! - Norwegia

Czytali temat:
Barbra tt (495 niezalogowanych)
3 Posty
Anita G.
(kolanta)
Wiking
Witam,
Poszukuję mechanika w okolicach Oslo. Do wymiany jest alternator w Oplu Combo 2004 r. Alternator jest już kupiony nowy, pozostaje tylko kwestia wymiany. Samochód stoi w Nesoddtangen. Bardzo zależy mi na czasie. Jeśli ktoś zna kogoś lub sam mógłby się podjąć wymiany to bardzo proszę o kontakt tel 46274126.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gorsan napisał:
Witam,
Poszukuję mechanika w okolicach Oslo. Do wymiany jest alternator w Oplu Combo 2004 r. Alternator jest już kupiony nowy, pozostaje tylko kwestia wymiany. Samochód stoi w Nesoddtangen. Bardzo zależy mi na czasie. Jeśli ktoś zna kogoś lub sam mógłby się podjąć wymiany to bardzo proszę o kontakt tel 46274126.

BEZ PRZESADY ...
---
Taką prostą czynność , jest w stanie zrobić nawet najmniej Kumata Blondi z tipsami na 5cm ...
---
Wymiana tylko alternatora , jest naprawdę prostsza , od samego zrobienia farszu do pierogów i gołąbków , nie mówiąc już o gotowych pierogo-gołąbkach .
---
Do tej pory , sama spokojnie już dawno byś ten element wymieniła i zapomniała o takim błachym problemie ...
---
Pozdrawiam
Świątecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Anita G.
(kolanta)
Wiking
Niestety, nie mam nic wspólnego z "mało kumatą blondi" a tym bardziej z tipsami. Mam wrażenie, że sprowadza Pan Polonię norweską do tłumoków i to zupełnie bezpodstawnie. Problem polega na tym, że samochód stoi pod domem koleżanki, a ja mieszkam i pracuję 80 km od tego miejsca.
Niestety na studiach farmaceutycznych pominięto zajęcia z odkręcania śrub i wymiany alternatora, żałuję bardzo.... Na szczęście, mogę to sobie zrekompensować satysfakcją z niesienia pomocy chorym ludziom.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gorsan napisał:... nie mam nic wspólnego z "mało kumatą blondi" a tym bardziej z tipsami.
... Mam wrażenie, że sprowadza Pan Polonię norweską do tłumoków i to zupełnie bezpodstawnie.
... Niestety na studiach farmaceutycznych pominięto zajęcia z odkręcania śrub i wymiany alternatora, żałuję bardzo....
Na szczęście, mogę to sobie zrekompensować satysfakcją z niesienia pomocy chorym ludziom.

Z tego co wypociłaś ...
NIESTETY dobitnie widać iż jest z tobą gorzej niż z Blondi ...!!!
---
Ponieważ odkręcania i przykręcania śrub , nie uczą nawet w zawodówce samochodowej ...!!!.
---
Ponadto od kiedyż to zwykły Farmaceuta , niesie pomoc chorym
---
Jedynie to tylko , pomaga pozbyć się KASY z portfela ...
---
Od momentu jak napisałaś pierwszy post ,to już dawno byś sama powoli i spokojnie wymieniła tą część ! .
Dzisiaj to żaden problem zajrzeć do Netu na odpowiednią Stronę danego Forum Samochodowego i zasięgnąć konkretnej Porady ...
---
Do tego Żadne Studia nie są wcale Potrzebne .
---
Twój przypadek , przypomina Mi kawały o Polskich Milicjantach ... z Minionej Epoki .
---
Jota w jotę ... to samo i z tobą !
Niemniej
Nadal
Pozdrawiam
ZADUFANĄ farmaceutkę
ŚWIĄTECZNIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok