Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(961 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
SETLERS21 napisał:
DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ .WIESZ NIE KAZDY JEST TAK OBEZNANY W TYCH SPRAWACH ,KTO PYTA NIE BLADZI . MYSLE ZE POLACY POWINNI SOBIE POMAGAC W TAKICH SPRAWACH A SZCZEGULNIE NA OBCZYZNIE. DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI .Chyba dostałeś linka 2x, w jakich sprawach powinni sobie pomagac? w twojej głupocie? jeszcze sapiesz bo usłyszałeś prawde.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
PAWEL PRECIKOWSKI
(SETLERS21)
Wiking
MASZ RACJE DALEM SIE ZROBIC W BALONA PRZEZ POLAKA .DZIEKI ZA ODPOWIEDZ POZDRAWIAM .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
tez miałem podobną sytuacje, odrazu moge powiedziec że Arbeidstilsynet NIC ci w tej kwestii nie pomoże, oni sa tylko od tego żebys miał zielona karte lub bezpieczenstwo na budowie, kilka razy nawiedziałem Arbeidstilsynet, miałem ich wizyte na budowie, oni moga jedynie wstrzymac dzialalnosc firmy. Polecam odrazu isc do adwokata np. fri retthjelp(jezeli twoje zarobki nie przekraczają chyba 400 tys kr) lub normalnie do pierwszego lepszego adwokata, oni dostają pieniadze z komuny za tą sprawe, trwa to ok 1,5 roku(przy zalozeniu że jest upadlosc firmy) lub pare miesiecy jak pracodawca się złamie. Pieniadze dostajesz z funduszu gwarancyjnego po najnizszych stawkach według minimum stawek budowlanych chyba 158 czy 161 kr, nie pamietam dokładnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
maciejko napisał:
tez miałem podobną sytuacje, odrazu moge powiedziec że Arbeidstilsynet NIC ci w tej kwestii nie pomoże, oni sa tylko od tego żebys miał zielona karte lub bezpieczenstwo na budowie, kilka razy nawiedziałem Arbeidstilsynet, miałem ich wizyte na budowie, oni moga jedynie wstrzymac dzialalnosc firmy. Polecam odrazu isc do adwokata np. fri retthjelp(jezeli twoje zarobki nie przekraczają chyba 400 tys kr) lub normalnie do pierwszego lepszego adwokata, oni dostają pieniadze z komuny za tą sprawe, trwa to ok 1,5 roku(przy zalozeniu że jest upadlosc firmy) lub pare miesiecy jak pracodawca się złamie. Pieniadze dostajesz z funduszu gwarancyjnego po najnizszych stawkach według minimum stawek budowlanych chyba 158 czy 161 kr, nie pamietam dokładnienastepny uczony/ skończ pierdolic farmazony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
PAWEL PRECIKOWSKI
(SETLERS21)
Wiking
NIE ZADEN Z NICH -NOWY NA RYNKU PRACY W NORWEGI ALE Z DOSWIADCZENIEM W NIEMCZECH .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
PAWEL PRECIKOWSKI
(SETLERS21)
Wiking
DZIEKI BEDE PROBOWAL NAWET GDYBY MIALO TO TRWAC ROK ALBO DLUZEJ .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok