Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

nieuczciwy pracodawca z Sarpsborga - Norwegia

Czytali temat:
(915 niezalogowanych)
1 Post
waclaw romanowski
(oszukany34)
Wiking
uwaga na nieuczciwego pracodawce,oszusta Slawomira B z Sarpsborga.poszukuje do warsztatu ludzi,lakiernikow.przez tel.obiecuje gruszki na wierzbie,a pozniej trzeba sie prosic tygodniami o pieniadze.czlowiek jest niewyplacalny,klamie,oczernia kazdego swojego "czarnego"pracownika.oczywiscie umowe obiecuje odrazu,a po 3 miesiacach dalej nic,ani umowy ani pieniedzy.warunki pracy pozostawiaja wiele do zyczenia,tymbardziej w lakiernictwie,brak komory,brak wyciagow,ochrony bhp.porazka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
kamilio napisał:
to jest pewnie ten biznesmen taki typowy z PL i pewnie nowa fura jezdzi. Znamy tu takich. Jesli bedziesz potrzebowal pomocy to ja wiem jak takiego goscia zmusic do wyplaty i przykladnie ukarac. Zrobic mu bankructwo itp. A to ze pracowales bez umowy to jego problem a nie twoj wal do inspekci pracy odrazu. Najlepiej zrob pare zdjec wczesniej.oszukany34 napisał:
uwaga na nieuczciwego pracodawce,oszusta Slawomira B z Sarpsborga.poszukuje do warsztatu ludzi,lakiernikow.przez tel.obiecuje gruszki na wierzbie,a pozniej trzeba sie prosic tygodniami o pieniadze.czlowiek jest niewyplacalny,klamie,oczernia kazdego swojego "czarnego"pracownika.oczywiscie umowe obiecuje odrazu,a po 3 miesiacach dalej nic,ani umowy ani pieniedzy.warunki pracy pozostawiaja wiele do zyczenia,tymbardziej w lakiernictwie,brak komory,brak wyciagow,ochrony bhp.porazka

Dokladnie! Za leb krotko skurwysyna!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(Doman)
Wiking
Witam Cię oszukany 34 !

na przełomie 2012/2013 roku ,mój mąż pracował u tego pana (Sławomir Biskup z Sarpsborga) prawie 2 miesiace (ledwo wytrzymał) TO JEST NIEZŁY WARIAT !!! ,gość żyje w swoim świecie naobiecywał mu złote góry umowę ,ubezpieczenie i niezła stawkę godzinną a na miejscu okazała się rzeczywistość ,garaż blaszany ,przyczepa campingowa ,wymyślona nieważna umowa na starych drukach (a podatek odtrącony ) i same odliczenia za prąd ,za przyczepę ,za internet, podatek achh szkoda gadać dobrze że ten koszmar sie skończył !

DOBRZE ,ZE PAN TO OPISAŁ ,BO O TYM TRZEBA MÓWIĆ NA PEWNO KOLEJNE OSOBY WERBUJE Z POLSKI I NABIERA NA SWOJE OPOWIASTKI . TRAGEDIA PRZYDAŁO BY MU SIĘ DOBRAĆ DO DO TYŁKA !!!

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Doman napisał:
Witam Cię oszukany 34 !

na przełomie 2012/2013 roku ,mój mąż pracował u tego pana (Sławomir Biskup z Sarpsborga) prawie 2 miesiace (ledwo wytrzymał) TO JEST NIEZŁY WARIAT !!! ,gość żyje w swoim świecie naobiecywał mu złote góry umowę ,ubezpieczenie i niezła stawkę godzinną a na miejscu okazała się rzeczywistość ,garaż blaszany ,przyczepa campingowa ,wymyślona nieważna umowa na starych drukach (a podatek odtrącony ) i same odliczenia za prąd ,za przyczepę ,za internet, podatek achh szkoda gadać dobrze że ten koszmar sie skończył !

DOBRZE ,ZE PAN TO OPISAŁ ,BO O TYM TRZEBA MÓWIĆ NA PEWNO KOLEJNE OSOBY WERBUJE Z POLSKI I NABIERA NA SWOJE OPOWIASTKI . TRAGEDIA PRZYDAŁO BY MU SIĘ DOBRAĆ DO DO TYŁKA !!!

Pozdrawiam

proponuje zebrac sie oszukanm i wyklepac gosciowi miche na fest fiolet...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
toć to o tym mowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(Doman)
Wiking
chętnie bym to zrobiła ale nie mam tyle siły a mąż już dano zapomniał i nie chce mu tego przypominac ale chcę ostrzec innych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
chcę ostrzec innychtrzebabylo to zrobic na przełomie 2012/2013 roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
taa..a ten niby maz,to ty!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(Doman)
Wiking
dupek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(Doman)
Wiking
popisz sobie na czacie a nie tu bo to jest poważna sprawa ,nick jest mojego meża
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok