Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

BEZRADNA - Norwegia

Czytali temat:
Michal Łoslo (648 niezalogowanych)
5 Postów
anna gontarz
(hela5)
Wiking
Mąż nie pracuje w norwegi od czerwca. Szef nie ma roboty dla niego formalnie ,a nie formalnie na jego miejscu pracuje inny polak ściągnięty przez ''kolegę'' męża. Mąż prosił o rozwiązanie umowy ,bo od siedzenia w domu rodziny nie utrzyma. Dostał propozycję pracy legalnie w innym państwie ale norweg nie chce rozwiązać umowy. Czy można to jakoś rozwiązać??????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
OPPSIGELSE AV STILLING SOM (navn på stilling)

Jeg sier med dette opp min stilling som (navn på stilling) hos (firma AS).

Det har for meg vært (tre) meget givende og hyggelige år hos Firma AS, så det å slutte var ingen lett avgjørelse å ta. På den annen side har jeg et sterkt ønske om å komme meg videre. Jeg føler at det er riktig av meg å benytte meg av denne åpningen med hensyn til min videre karrière

( navn)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Monika Bach
(Becky)
Wiking
Iść w Nor na policje i powiedzieć o danej sytuacji!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
jak tak mozesz???? przegryzc??? zeby polamie....a nie lepiej popilowac??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
becky w pl też chodził do policji jak go w pracy walnęli w rogi ...co gorsza pracy nie dają ?? ludzie to mają pomysła . można mieć beke przed snem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
anna gontarz
(hela5)
Wiking
nie wiecie jak chciałabym żeby ta chora sytuacja się skończyła. Norweg twierdzi że to dla męża dobra nie rozwiązał umowy. A to rodzinne a to coś innego. Tylko że mąż pracował rok a rodzinnego dostał za 5miesięcy. Nie mam żadnej korespondencji. Wszystko przychodzi do niego. Nie chce nic odesłać. Nie mogę już patrzeć na tego polaka który się przyczynił do tego że mój mąż
tam nie pracuje. W dupie byłam i gówno widziałam dlatego nie sądziłam że polak polakowi takie świństwo może zrobić. Tym bardziej że znamy się od dziecka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(anna0000)
Wiking
to teraz wiesz......
nie wiecie jak chciałabym żeby ta chora sytuacja się skończyła. Norweg twierdzi że to dla męża dobra nie rozwiązał umowy. A to rodzinne a to coś innego. Tylko że mąż pracował rok a rodzinnego dostał za 5miesięcy. Nie mam żadnej korespondencji. Wszystko przychodzi do niego. Nie chce nic odesłać. Nie mogę już patrzeć na tego polaka który się przyczynił do tego że mój mąż
tam nie pracuje. W dupie byłam i gówno widziałam dlatego nie sądziłam że polak polakowi takie świństwo może zrobić. Tym bardziej że znamy się od dziecka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
napisał ci już jobin dużo wyżej ....napisać wypowiedzenie .
potem znależć robotę

ps sama umowa nie wystarczy do pobierania zasiłku rodzinnego niestety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Basia chesterka
(Basia40)
Nowicjusz
Rodzinne nie wyplaca pracodawca tylko Nav i od kiedy zlozyl dokumenty tak mu sie naleza od chwili zlozenia dokumentow, a jesli pracodawca z nim tak postepuje niech idzie na policje,albo i inspekcji pracy napisze lub zadzwoni mozna isac po polsku i bardzo szybko odpisuja i udzielaja pomocy nad takimi oszustami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok