Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Potrzebujemy pomocy w wyjeździe i w zyciu - Norwegia

Czytali temat:
(698 niezalogowanych)
11 Postów
Sebastian ORSÓS
(SEBAORSO)
Wiking
Witam Wszystkich
Piszę konkretnie ... czy Jest Ktoś kto może pomóc Nam w wyjeździe do Norwegii w pomocy w pracy i mieszkaniu , mężczyzna 38 lat z wykształcenia spawacz doświadczenie wieloletnie takze w budowlance elewacje , kobieta 34 lat do pracy przy produkcji lub sprzątaniu opiece nad dziecmi osobą starszą do tartaku do jakiej kolwiek pracy . Mamy dziecko w wieku 3 lat , chcemy zapewnić mu godne zycie w przyszłości a tutaj niestety warunków nie ma . Jeżeli kiedyś Ktoś szukał chciał a Mu nie wychodziło proszę Was o pomoc !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
SEBAORSO napisał:
Witam Wszystkich
Piszę konkretnie ... czy Jest Ktoś kto może pomóc Nam w wyjeździe do Norwegii w pomocy w pracy i mieszkaniu , mężczyzna 38 lat z wykształcenia spawacz doświadczenie wieloletnie takze w budowlance elewacje , kobieta 34 lat do pracy przy produkcji lub sprzątaniu opiece nad dziecmi osobą starszą do tartaku do jakiej kolwiek pracy . Mamy dziecko w wieku 3 lat , chcemy zapewnić mu godne zycie w przyszłości a tutaj niestety warunków nie ma . Jeżeli kiedyś Ktoś szukał chciał a Mu nie wychodziło proszę Was o pomoc !!!!

Oj masz 38 lat i nadal Ci nie wychodzi,kto ma Ci pomóc jesli sam sobie nie jesteś w stanie pomóc .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Sebastian ORSÓS
(SEBAORSO)
Wiking
Niestety tak wyszło starałem się i było dobrze ale się skończyło pomagałem ja a teraz Sami potrzebujemy pomocy !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(hananaszk)
Stały Bywalec
a jezyk norweski / angielski ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
SEBAORSO napisał:
Witam Wszystkich

Z wykształcenia ???

Jeśli masz 38 lat i wieloletnie doświadczenie to w czym problem? ofert sporo zagramnicą jest nie koniecznie NO......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Sebastian ORSÓS
(SEBAORSO)
Wiking
Ja znam węgierski ale nic mi z tego angielskiego nie znam norweskiego też , kobieta zna angielski w stopniu mało średnim :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
SEBAORSO napisał:
Niestety tak wyszło starałem się i było dobrze ale się skończyło pomagałem ja a teraz Sami potrzebujemy pomocy !!!

finn.no lub w adecco uderzaj szukaj sam pracy,by się tak nie skończyło

fakty.interia.pl/swiat/news-uwolniono-12...ej-pracy,nId,1043273
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Sebastian ORSÓS
(SEBAORSO)
Wiking
Z wykształcenia spawacz pracowalem 9 lat w swojej firmie z byłym teściem i tak się wszystko ułozyło że później w większości robiłem na czarno , nawet zaliczyłem Anglię gdzie pracowałem za darmo bo cały wielki szef pieniedzy nie wypłacił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(hananaszk)
Stały Bywalec
to zalatwiajcie przez agencje pracy moze gdzies was wcisna jak pan sie tu wbije szukac pracy z zacznie zebrac za najnizsza stawke to zadne godne zycie was nie czeka, a jesli pan nie jest w stanie sam pracy zalatwic to pan sobie tu nie da rady powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Sebastian ORSÓS
(SEBAORSO)
Wiking
dZIęki Wielkie Jutro jade do Adecco
Powodzenia dla Was !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj