Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Student z Uniwersytetu w Bergen szuka pracy - Norwegia

Czytali temat:
(564 niezalogowanych)
5 Postów
Jasiek K
(jasheq)
Wiking
Witam wszystkich,

Na początku miesiąca zacząłem studia magisterskie (2 lata) w Bergen na wydziale Biomedycznym. Niestety po dokładniejszym rozeznaniu się dowiedziałem się, że studentom z Polski nie należy się żadne stypendium i wsparcie finansowe (byłem na rozmowie w Lanekassen, co niestety utwierdziło mnie tylko w przekonaniu, że grant jest tylko dla Norwegów). Jest jeden grant o nazwie Ygdrassil natomiast ma przerwe w 2013 (co za pech)

W związku z tym rozglądam się za pracą, jestem w stanie aplikować na każdą pozycję (praca w magazynie, w sklepie, pakowaniu, roznoszeniu gazet itd.)

Języka Norweskiego zacząłem się uczyć samodzielnie zaraz po przyjeździe, kursy na Uni startują dopiero do 2 semestru.

Studiując jeszcze w Polsce miałem okazje pracować dla takich firm jak Sony, Apple czy w przerwie pomiędzy studiami na Politechnice a Uniwersytetem w Bergen w dziale Research and Development w Samsungu w Warszawie.

Jeśli ktoś z was prowadzi jakiś mały biznes w Bergen i potrzebuje pomocy przy organizacji bądź po prostu szuka pracownika czekam na kontakt.

Jeśli ktoś z was ma jakieś rady to oczywiście czekam na odpowiedź

Pozdrawiam,
J
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Jasiek K
(jasheq)
Wiking
Nawet żadnej rady?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty
Henryk Sikorski
(Wieprz)
Początkujący
Weż kredyt.
Studenci tu tak robią.
Tu taki Grand jest......, możesz się utożsamić z kolegami..

to takie proste....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Jasiek K
(jasheq)
Wiking
Nie za bardzo wiem o co chodzi z granDem, bo chyba miałeś na myśli "grant".

Co do utożsamiania się z kolegami, też nie bardzo wiem co miałeś na myśli, następnym razem albo daruj sobie pisanie, albo konkretniej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok