Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Co myslicie o tej ofercie pracy? jest to realne? - Norwegia

Czytali temat:
(1412 niezalogowanych)
3 Posty
Piotr Karol
(Piotr231)
Wiking
norwegia.pracabc.pl/ogloszenie/praca-na-...jomosci-jezyka-oslo/ link do głoszenia pracy w norwegii na zurawiu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
zadzwon
zarobki od 42 do 60 zl na/h
chyba ze na / h
to chodzi o polgodziny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
patim napisał:
zadzwon
zarobki od 42 do 60 zl na/h
chyba ze na / h
to chodzi o polgodziny

dobrze jest...
7drugie tyle bierze tlumacz..... przeciez we dwoch musza pracowac... skad ten bez jezyka bedzie wiedzial o co kaman....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Piotr Karol
(Piotr231)
Wiking
dzwoniłem, niby wyjazd jest z polskiej firmy i pracuje sie wsrod polakow. stawka waszym zdaniem za mała?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Dariusz S
(dreamstars)
Początkujący
szczerze to wszędzie gdzie pracowałem na budowie operator żurawia rozmawiał perfekcyjnie po norwesku i angielsku, we mgle operator nie widzi zaczepiającego i odbierającego ładunek na ziemi. Nie spotkałem się z budową na ktorej jest żuraw i sami polacy ,dla mnie jest to podejrzane ogłoszenie !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
186 Postów
darek krajewski
(dario123448)
Stały Bywalec
w Bodo działa firma REINERTSEN,budują dom kultury i most w Vikan,90% stanu to polacy,operatorzy dzwigów też polacy,zero norweskiego i angielskiego(znam dwóch),tak więc ,może być taka opcja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
186 Postów
darek krajewski
(dario123448)
Stały Bywalec
a co do stawki,trochę mało,nawet jeśli pracodawca opłaca,spanie ,jedzenie i przeloty do kraju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no co ja myślę
yhy
noo
Polacek musi przejść odpłatne szkolenie
czyli sam tej firmie musi zapłacić, żeby go uszkolili
no ale miło mi, że dali mapkę na której oznaczone jest literą H miejsce narodzin mego syna
i ulica na której sporo mieszkałem
Dekalb Avenue
Ridgewood kochany Queens złoty
no akurat ta mapka dokładnie ustawiona jest na Williamsburg, zaraz za mostem z Manhattanu
ale bubusie kochane
Williamsburg to dzielnica żydowska
same pejsate
a Polki to tam tylko sprzątają i robią lody starszym panom żydom
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
prosta sprawa:
Piotr231, zadzwoń, powiedz otwarcie że na rynku jest dużo ofert o wątpliwej treści i w związku z tym prosisz o pełne dane firmy. Jeżeli Ci udostępni to sprawdź czy rzeczywiście tak jest jak mówi... jeżeli będzie kręcił Rozłącz się !!! i wrzuć info w temat by ludzie wiedzieli...

za to znów masz plusa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Piotr Karol
(Piotr231)
Wiking
jutro jestem umowiony na rozmowe w krakowie, juz jednego wałka miałem w niemczech wiec ostroznie do tego podchodze, zapewnili mnie przez telefon ze na pismie bede miał zagwarantowane ze po ukonczeniu kursu bede miał ta prace, facet powiedział nawet ze moze mi dac nr do osob ktore juz pojechały przez ta firme i juz pracuja.. jutro sie okaze... dam info
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok