Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Rejestracja na selfservice.udi.no/ UDI /skate cord - Norwegia

4 Posty
Tomasz ;)
(Tomek01)
Wiking
Witam
Zacznę może od tego ,że od niedawna jestem w Norwegii udało mi się dość prędko dostać pracę.
Następnym krokiem jest rejestracja w urzędzie UDI? tak sądzę i tak dziś zrobiłem .
Poszedłem z kontraktem ,paszportem wypełniłem ten formularz,zostałem poinformowany ze pocztą otrzymam skate cord itd...w zamian otrzymałem karteczkę z adresem strony selfservice.udi.no na ,której muszę się zarejestrować a następnie otrzymać datę przyjścia/skontaktowania sie z policją(by otrzymać pers.nr) więc ok rejestruje sie krok po kroku kilka stron wypełniania na koniec zaskoczenie musze zapłacic3.000nok koszty manipulacyjne no ok rozumie trzeba to trzeba tylko forma płatności mi nie odpowiada trzeba chyba ? płacic kartą debetową czy kredytowąa takowej nie posiadam czy jest możliwość zapłacenia tego w inny sposób niewiem może jakaś kasa na miejscu lub przelew ? niema tam nawet nr.konta czy tytułu płatności ...
Moze ,któryś z użytkowników forum ostatnio przechodził przez to i jest mi w stanie pomódz ??
Być może ja coś zrobiłem nie tak ale ostatni krok sprawia mi kłopot ,opłata manipulacyjna.
Pozdrawiam Tomek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Nie wiem za co te 3 tys kr bo wczoraj rejestrowałam moją siostrę i było gratis
Policja nie nadaje personalnego numeru tylko Skatteetaten.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok