Witam wszystkich forumowiczów w ostatnim czasie wraz z grupą kolegów dowiedziałem się że ni stąd ni zowąd nasza grupa otrzymała zakaz pracy na terenie kvaerner verdal i stord gdzie pracowaliśmy do tej pory bez jakichkolwiek problemów ze strony kvaerner i mojej firmy i nagle przed wyjazdem na następną rotacje moja firma otrzymała informacje że paru z nas nie może dalej pracować nadmieniam że do tej pory w stosunku do nas nie było żadnych uwag jeżeli chodzi o dyscypline i pracę a nagle kvaerner do mojej firmy przesyła odmowę co zaskoczyło także moją firmę w informacji do mojej firmy kvaerner verdal stwierdza że demobilizacja jest związana z tzw.konfliktowością gdzie nikt nas o niczym nie informował a także nie informował mojej firmy dowiedzieliśmy się tylko tyle że raport napisał foreman polak z konkurencyjnej firmy i wysłał do kvaerner a ci bez niczego zamknęli nam możliwość pracy w tej firmie co najdziwniejsze raport ten jest z grudnia zeszłego roku a kvaerner verdal dopiero teraz po 5 miesiącach nas o czymś takim informuje i jeszcze raz nadmieniam że taka sytuacja nie miała miejsca dlatego mam gorącą prośbę czy jest ktoś kto może nam pomóc w rozwiązaniu tej sprawy i jak to dalej poprowadzić bo z dnia na dzień zostaliśmy na lodzie bez żadnej przyczyny