Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
marek709485 (4781 niezalogowanych)
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
jkarcz2 napisał:
Szukajcie w firmach PEAB i SKANSKA. Jesli faktycznie macie jakies uprawnienia budowlane to z pewnoscia cos tam znajdziecie PEAB ma odzialy w Polsce Czechach, Szwecji i w Norwegii , tak samo Skanska. Nie dawajcie sie naciagac na robote na czarno, bo mozna mniej zarobic niz legalnie. minimalna stawka legalna wynosi okolo 158 NOK za godzine. Reszta nalezy do WAS
Do skanskiej???? Hahaha

A Minimlna dla czlowieka z papierami to 169 - nie wprowadzaj w blad!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
(Yatsek)
Maniak
pawelwroclaw05 napisał:
słuchaj Jasiu kur... wychowałem się z kolegą na wsi i robiliśmy już przy wszystkim! Bozia dała Ci rączki? to zapi.... i zarabiaj na siebie fachowiec o wszystkim będzie miał pojęcie o robocie na budowie w fabryce czy nawet i w lesie jesteś internetowym błaznem który się nudzi i nie ma co robić i takie kur... jak Ty rzucają tylko swoim rodakom kłody pod nogi zamiast sobie pomagać i dla tego mówią że Polak za granicą Ci największym wrogiem pajacu.A wracając do tematu to tak do skansiej ciężko się dostać nawet i w PL bo tam naprawdę zarabia się dobre pieniądze miałem znajomego co pracował w skakance i odbieraliśmy ziemie wywrotkami z wykopu w Poznaniu to ja miałem 2700 na czysto a on 3500 i nowsze auto więc słucham dalej porad bo robi się ciekawie
Cala Norwegia wbija huj w Twoja wies i niby "umiem wszystko".... jezyk, papier, doswiadczenie!! i w takiej kolejnosci..... oczywiscie adekowcy w minimum socjalnym zawsze bedavtwierdzic inaczej, ale na nich starsza emigracja tez ma wyjebane.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
pawelwroclaw05 napisał:
Gabriel pedale zajebany ja już pracuje od 19 roku życia chuj wam w dupę kurwa krajanie rozjebał bym was jak dziwki jak bym was spotkałbardzo ładnie sie już przedstawiłeś w swoich kilku postach sikucie, chętnie bym wychlastał ci ryja jakbys jakims cudem tu trafił, no ale w cuda nie wierze więc sie nie spotkamy parówo nadęta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Paweł Dragan
(pawelwroclaw05)
Wiking
Mam wyjebane na was jesteście cwaniakami tylko na forach gdybyśmy się spotkali twarzą w twarz to bym dla was nawet litości nie miał już wolał bym trzymać sztamę z ruskimi lub rumunami bo u nich liczy się człowiek a wy? a wy byście własną rodzine sprzedali a o znajomych już nie mówie wychowaliście się na rasowym kurestwie tylko zazdrościcie podstawiacie nogi żeby się inni wywracali zamiast podawać swoim pomocną dłoń szkoda że nie mogę z każdym z was się spotkać na ulicy zero litości cwelom i frajerom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
(Yatsek)
Maniak
pawelwroclaw05 napisał:
Mam wyjebane na was jesteście cwaniakami tylko na forach gdybyśmy się spotkali twarzą w twarz to bym dla was nawet litości nie miał już wolał bym trzymać sztamę z ruskimi lub rumunami bo u nich liczy się człowiek a wy? a wy byście własną rodzine sprzedali a o znajomych już nie mówie wychowaliście się na rasowym kurestwie tylko zazdrościcie podstawiacie nogi żeby się inni wywracali zamiast podawać swoim pomocną dłoń szkoda że nie mogę z każdym z was się spotkać na ulicy zero litości cwelom i frajerom
Kolejny bujajacy sie w rytm hiphopu mlody gniewny buahahahaha.....
zalosne te Twoje texty.... witamy w prawdziwym swiecie i doroslym zyciu gdzie Twoja pozycja spoleczna wsrod kumpli jest tak naprawde gowno warta.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
pawelwroclaw05 napisał:

A zastanawiales sie ile Twoich rodakow sie "przejechalo" pomagajac innym i zalatwiajac robote obcym, a w i rodzinom rowniez?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
Nie ma to jak wkurzyć człowieka do granic wytrzymałości a potem się go czepiać, że się robi agresywny. Był w jakimś filmie taki motyw, że wrzeszczeli na kolesia a potem go wysłali na terapię kontroli nad gniewem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Wiking
rodak za granica jak już trochę urosną mu skrzydełka jest najgorszym wrogiem dla swojego rodaka-ktos grzecznie zapytal i poprosil o pomoc! nie o kase! narazil sie na kpiny- drwiny co wyprowadziło go z równowagi-słowo za slowo-agresa rodzi agrsje- a wystarczy coś doradzić dać jakies namiary -link itp no ale to problem!No i przecież wszyscy krzykacze na forum sa wykrztalceni- urodzili sie z biegłym norweskim -angielski wyssali z mlekiem matki pracuja w samych urzedach itp- smutttt pozdrawiam klub inteligentnych inaczej-
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Jarek N
(jkarcz2)
Wiking
Ja napisalem podstawe bez papierow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
zaria napisał:
rodak za granica jak już trochę urosną mu skrzydełka jest najgorszym wrogiem dla swojego rodaka-ktos grzecznie zapytal i poprosil o pomoc! nie o kase! narazil sie na kpiny- drwiny co wyprowadziło go z równowagi-słowo za slowo-agresa rodzi agrsje- a wystarczy coś doradzić dać jakies namiary -link itp no ale to problem!No i przecież wszyscy krzykacze na forum sa wykrztalceni- urodzili sie z biegłym norweskim -angielski wyssali z mlekiem matki pracuja w samych urzedach itp- smutttt pozdrawiam klub inteligentnych inaczej-niezrównoważeni psychicznie niech zostaną w pl, tu są nie potrzebni i tak jest ich od zajebania, człowiek który prosi o pomoc, a po drugim poscie już wyzywa, chce bić...

niech spierdala pizduś razem z tobą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok