Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Prosze o pomoc w znalezieniu Pracy - Norwegia

Czytali temat:
(865 niezalogowanych)
10 Postów

(Trebor1968)
Wiking
Witam serdecznie, szukam pracy w Norwegii, posiadam wszystkie niezbedne dokumety i zezwolenia do pracy na terenie Norwegii , głównie w budownictwie a sciślej mówiąc jako cieśla konstrukcyjny.co oczywiscie mam udokumentowane
Pracowalem juz wczesniej wiec znam dobrze wymogi i standardy , moke pracowac tez na produkcji czy też przy pakowaniu ,posiadam prawojazdy kat. B,C (jezdzilem wczesniej na trasach miedzynarodowych) od 25 lat
Prosze o pomoc w znalezieniu pracy ,wszelkie koszty oczywiscie pokrywam .
Mowie biegle po angielsku wiec moge tez służyc pomacą w sprawach technicznych na budowie
Wswzystkich którzy chca mi dać jakiekolwiek wskazowki lub chcą uzyskać wiecej informacji ,prosze o kontakt e-mail uryss@o2.pl lub tel. 511*941*357

Pozdrawiam Robert U.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(Trebor1968)
Wiking
dzieki za odpowiedz, mysle ze to co piszesz ma sens ??? tak jak tu mni powiedziano(napisano) polak polakowi wilkiem .
Zapytalem ,poprosilem o pomoc nic wiecej.....
jesli przedstawie swa sytucje masz zagwarantowane ze ciezko sie mylisz w cocenach!
szukam pracy w NK z banalnie prostych przyczyn , a TY myslisz jak pozostale 99% foreigner
Wiec prosze zachowaj swe uwagi dla siebie ,jesli nie masz nic konkretnego do zaoferowania
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
Trebor1968 napisał:
tak jak tu mni powiedziano(napisano) polak polakowi wilkiem...

Dlaczego w zdecydowanej większości postów rozpoczynających się "szukam pracy", osoba rozpoczynająca wątek ma pretensję o brak "konkretnych" odpowiedzi? A właściwie odpowiedzi, takich na jakie liczy autor postu...

Jeżeli takowych nie dostaje (nawet po pierwszym wpisie), okazuję się, że "polacy to tak mają, że pomocy nie udzielą. Wilcy, wilcy, wszem i wobec..."

A może jednak, o prace w Norwegii jest ciężej, niż z początku myślano?

Wiec prosze zachowaj swe uwagi dla siebie ,jesli nie masz nic konkretnego do zaoferowania

Często uwaga, może być bardziej konkretna, niż by się spodziewano.

Takich poszukiwaczy pracy są tysiące, więc, jeżeli naprawdę chciałbyś się przebić, to raczej Ty powinieneś mieć coś bardziej "konkretnego" do zaoferowania...chociażby język.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(Trebor1968)
Wiking
dziekuje za odpowiedz,podpowiedz......
do zaoferowania mam jezyk angielski i to nie w formie ,,komunikatywnej,,,ale bardzo dobry slabiej z norweskim, no ale na logike to z moim zawodem i czasami w ktorych sie edukowalem to i ta duzo
Prosze(nie mam zalu ni pretesji) poprostu o jakis namiar lub cos w tym rodzaju.
Dalej z cała reszta sobie popradze ot cala filozofija
Moze ton pretensionalny ,ale intecje calkiem czyste
Pozdrawia Robert
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Nowicjusz
Jebnij sobie baranka w jakas solidna betonowa sciane.
Kurwa przyjeżdżaj albo nie. Co chcesz tu sułyszeć ?
Że jest zajebiście, że praca dla każdego, że panuje "norweski system pracy"
Tak płacą nam pieniądze za nic, zanim zaczniemy robotę 3 godziny siedzimy i pierdolimy głupoty, cały czas nam za to płacą
Jak już będziesz w Norge, daj znać może spotkamy się na jakimś piwku i się najebiemy z lekka, zrobimy małą zadyme a co mi tam, i tak już polakom w Norwegi nic nie zaszkodzi po ostatnim szale medialnym.
Mam prośbę, jak będziesz jechał do Norege weź ze sobą trochę kapusty kiszonej, ogórki w reklamówce z Biedronki, koniecznie sandały i białe skarpety, aha, zapomniałbym, koniecznie zapuść wąsa, bez wąsa sie nie pokazuj.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Piotr Wójcik
(PiotrWojcik)
Wiking
Trebor1968 jeśli masz doświadczenie jako cieśla konstrukcyjny i na tym się znasz spróbuj przez adecco,często mają nabór w tym fachu lub przez inną agencje zatrudnienia,tutaj nikt Ci nie pomoże
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Nowicjusz
PiotrWojcik napisał:
Trebor1968 jeśli masz doświadczenie jako cieśla konstrukcyjny i na tym się znasz spróbuj przez adecco,często mają nabór w tym fachu lub przez inną agencje zatrudnienia,tutaj nikt Ci nie pomoże

Prosze Cie nie błaznuj, żeś mu teraz takie info zarzucił że facet pewnie teraz się zastanawia
CZEMU JA SAM NA TO KURWA NIE WPADŁEM
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Piotr Wójcik
(PiotrWojcik)
Wiking
Sam błaznujesz ,nic nie pomogłeś a tylko krytykujesz ,czasem oczywiste rzeczy najtrudniej dostrzec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Nowicjusz
PiotrWojcik napisał:
Sam błaznujesz ,nic nie pomogłeś a tylko krytykujesz ,czasem oczywiste rzeczy najtrudniej dostrzec

Oczywistą oczywistością jest to, że mam prawo krytykować i myśleć jak mi się podoba i oczywiście mam prawo o tym pisać czy ci się oczywiście to podoba czy nie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Piotr Wójcik
(PiotrWojcik)
Wiking
SWS napisał:
PiotrWojcik napisał:

Oczywistą oczywistością jest to, że mam prawo krytykować i myśleć jak mi się podoba i oczywiście mam prawo o tym pisać czy ci się oczywiście to podoba czy nie

oczywiście masz do tego prawo wcale jakoś Ci tego nie umniejszam,tylko gość konkretnie zapytał ,więc dałem konkretną odpowiedź,taką jaka obecnie przyszła Mi do głowy bez zbędnego lania wody i pisania głupot
Bardziej precyzyjnie chodziło mi o Adecco Polska

Agencja Globetek 5 dni temu ogłosiła rekrutacje na stanowisko Carpenter - cieśla konstrukcyjny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok