Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

ciesla konstrukcyjny dekarz ogolnobudowlaniec - Norwegia

Czytali temat:
malina.s (808 niezalogowanych)
6 Postów
Łukasz Badek
(LukaszTM)
Wiking
Email: stolbad@o2.pl
Region: Cała Norwegia
Telefon: +48 504308180, +47 93992475
OgłoszeniaPracaSzukam pracy

Witam serdecznie , mam na imie Łukasz Badek mam 29 lat od najmłodszych lat pracuje na budowach jako pracownik ogolnobudowlany od 9 lat prowadze dzialałalność związaną z budownitwem drewnianym (to jest moja pasja) cześć moich prac mozna zobaczyćna mojej stronie www.stolbad.pl w mojej firmie zajmowałem sie pozyskiwaniem klientow, bezposrednie wykonywanie zlecen , koordynacją pracy ludzi , pracowałem fizycznie przy wszystkich moich zleceniach prace wykończeniowe i instalacyjne nie sa mi obce

Jestem człowiekiem który ma duże doswiadczenie i wiedze jeżeli chodzi o budownictwo i wykoczenia , mam duże checi do pracy ,wkładam dużo serca i zaangazowania w powierzone mi zadanie, jestem samodzielnym pracownikiem , posiadam duża wyobraznie potrafie wykonać rużne rzeczy na podstawie zdjecia lub wizji klienta, szukam pracy na karzdym stanowisku ,szybko sie ucze nowych prac
jezyk angielski na poziomie podstawowym

Posiadam prawojazdy kat + własne auto , jeżeli jest potrzeba posiadam własne zaplecze narzedzi
+48 504308180, +47 93992475
od 18 03 2013 bede dostepny w norwegii
Pozdrawiam z Powazaniem Łukasz Badek

WWW: www.stolbad.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
małgosia magnolia
(magolia)
Wiking
Witam, w przyszłym roku planuje ruszyć z budową domu niedaleko Oslo. Będę wtedy szukała ekipy budowlanej. Może będziesz mógł mi polecić fachowców realizujących gotowe projekty domów z dachem wielospadowym. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok