Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Student szuka pracy wakacyjnej (lipiec-sierpień) - Norwegia

Czytali temat:
Mateusz Woźniak (1076 niezalogowanych)
5 Postów
Tomasz Piorun
(Tompix)
Wiking
Cześć,

szukam typowej pracy wakacyjnej dla studentów - jakaś pomoc, pakowanie, zbieranie, malowanie, coś w hotelarstwie, itp. itd.

Posiadam wykształcenie wyższe (chociaż to nic nie zmienia), znam języki: angielski (płynnie), japoński (podstawowy), niemiecki (podstawowy), rosyjski (podstawowy).
Doświadczenie w różnych branżach: bankowość, organizacja imprez masowych, promocja produktów za granicą na zlecenie, budowanie prostych konstrukcji z drewna (jakieś altanki, składziki) i bambusa (rynny), itp. itd.
Oczywiście prawo jazdy kat. B, a dodatkowo patent żeglarza jachtowego.
Znam też programy AutoCAD i SolidWorks.

Nie szukam płatnych pośredników, ani nielegalnej pracy (bez umów, dla niezarejestrowanych firm).

Zależy mi po prostu na firmach, które szukają ludzi bez znajomości języka norweskiego na okres wakacji. Szukam już od dłuższego czasu na finn.no i innych serwisach, ale praktycznie wszędzie warunkiem koniecznym jest znajomość norweskiego.

Jeżeli macie jakieś namiary gdzie mogę wysłać CV, to będę wdzięczny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Tompix napisał:
Cześć,

szukam typowej pracy wakacyjnej dla studentów - jakaś pomoc, pakowanie, zbieranie, malowanie, coś w hotelarstwie, itp. itd.

Posiadam wykształcenie wyższe (chociaż to nic nie zmienia), znam języki: angielski (płynnie), japoński (podstawowy), niemiecki (podstawowy), rosyjski (podstawowy).
Doświadczenie w różnych branżach: bankowość, organizacja imprez masowych, promocja produktów za granicą na zlecenie, budowanie prostych konstrukcji z drewna (jakieś altanki, składziki) i bambusa (rynny), itp. itd.

Nie szukam płatnych pośredników, ani nielegalnej pracy (bez umów, dla niezarejestrowanych firm).

Zależy mi po prostu na firmach, które szukają ludzi bez znajomości języka norweskiego na okres wakacji. Szukam już od dłuższego czasu na finn.no i innych serwisach, ale praktycznie wszędzie warunkiem koniecznym jest znajomość norweskiego.

www.mojanorwegia.pl/praca_w_norwegii/wsk...jnej_w_norwegii.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Tomasz Piorun
(Tompix)
Wiking
Karol.Ky napisał:
www.mojanorwegia.pl/praca_w_norwegii/wsk...jnej_w_norwegii.html

Już czytałem, ale dzięki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Wiola M
(MyWayOfNorway)
Wiking
Tompix napisał:
Cześć,

Szukanie pracy w Norwegii w pigułce: mywayofnorway.blogspot.com/2013/03/obcok...rwegii-praca-na.html

W razie pytań - kontakt na blogu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
629 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
Tompix napisał:
i nic w tym dziwnego. po co pracodawcy mają szukać bez znajomości norweskiego, kiedy mogą ze znajomością? to tak jakby np. w Niemczech szukali bez znajomości niemieckiego
znasz angielski to przejżyj ogłoszenia z wysp. w Norwegii może się udać tylko jeśli spróbujesz zaatakować pracodawcę bezpośrednio -takie moje zdanie.

powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Tomasz Piorun
(Tompix)
Wiking
Na wyspach za małe pieniądze przy pracy wakacyjnej. Jak mam dostawać 8-10 GBP/h, a z tego jeszcze opłacić nocleg i wyżywienie to nie ma nawet sensu tam lecieć.

W Oslo od jakiegoś czasu mam rodzinę więc po przyjeździe na pewno będzie mi łatwiej niż na wyspach.
Tylko żeby jakaś robota się znalazła (kilka CV poszło - mam nadzieję, że ktoś odpowie).

No i oczywiście dziękuję za rzetelną odpowiedź.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok