tak tak wiem przez pospiech źle zadałam pytanie, to że czeka mnie wycieczka do navu to nie podlega dyskusji miałam się zapytać czy ktoś miał podobną sytuację i ewentualnie jak nav ustosunkuje się do takiej sytuacji
polikarpa napisał: tak tak wiem przez pospiech źle zadałam pytanie, to że czeka mnie wycieczka do navu to nie podlega dyskusji miałam się zapytać czy ktoś miał podobną sytuację i ewentualnie jak nav ustosunkuje się do takiej sytuacji NAV się nie USTOSUNKUJE ... , ponieważ to podlega pod Molestowanie seksualne , bez zgody osoby zainteresowanej .
---
NAV w Osobie pracownika , na pewno zażąda drobnej ŁAPÓWKI w postaci bombonierki , w przeciwnym razie , sugestywnie da do zrozumienia iż czek anulują , ponieważ i tak minął już jego czas realizacji ...
polikarpa napisał: hyyyyyyyyyyy a ja myślałam że łapówki są traktowane jak przestępstwo.... ale cóż będę zmuszona wziąć ze sobą czekoladki PRZESTĘPSTWEM jest jedynie wręczenie jakiejkolwiek łapówki drugiej Osobie ...
---
Natomiast już sama konsumpcja , rzeczonych łakoci w żadnym przypadku , wszak Bombonierka podlega pod żywność , a tego Nijak nie można zabronić Nikomu , ponieważ w przeciwnym razie , można zostać oskarżonym o głodzenie innego Człowieka ... !
---
A to jest Karygodne i Niewyobrażalne ...
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.