Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Marek Dudkiewicz Marlena Szostek (1604 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
zuza88 napisał:
oki!!!
dzięki wielkie za pomoc, jutro jadę do pracy i pierwsze co robię to wchodzę do biura szefa na poważną rozmowę, acha i postaram się stanowczo i rzeczowo przedstawić moje oczekiwania co do dalszej współpracy
DZIĘKI , POZDRAWIAM !!!

Poprostu powiedz, ze dlugo juz to trwa, ze uwazasz, ze pracujesz wydajnie i ze liczysz na stala prace( ewentualnie na poczatek terminowa, vikar...) , bo dluzej juz za te marne grosze nie dasz rady zyc i tak czy inaczej prace musisz znalezc. Jesli wiesz, ze dobrze pracujesz i szef nie ma do Ciebie uwag, to smialo pokaz, ze potrafisz stawiac warunki. Czas no to.
Powodzenia i daj zanc, jak poszlo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
patim napisał:
Jedynym skutkiem ubocznym bedzie to,ze nie dostaniesz tych ok.300 koron za dzien praktyki i zostaniesz bez jakiegokolwiek dochodu z Nav.
indyvidstonad jest raczej troche wiecej bo to i zwrot za dojazdy i za opiekunke na dzieci
a jak ma indyvidstonad to jak zachoruje to jeszcze jej wyplaca chorobowe

oki!!!
dzięki wielkie za pomoc, jutro jadę do pracy i pierwsze co robię to wchodzę do biura szefa na poważną rozmowę,

powoli powoli
jutro to wez egenmelding cale 3 dni wypracowalas sobie prawo do tego
i wyslij meilem do zakladu saknand o prace
pojutrze zanies im soknad i wypelnij wniosek o egenmelding
zima jest wszyscy Norwedzy na zwolnieniach
szef bedzie mial zagwozdke
albo etet albo zaplaci komus za vikar
bo nav nie da mu drugiego praktykanta

Misterny plan,tylko nie mam pojęcia po co?jesli uważa,ze dobrze wykonuje swoje obowiazki i jest zadowolony z jej pracy to wystarczy rozmowa....jesli jednak nie ma w planie zatrudnienia to i przykucie sie łańcuchem do jego biura nic nie da...i mylisz sie bo jesli tylko zgłosi do Navu zapotrzebowanie i beda chetne dostanie nastepna praktykantke...
poza tym wcale nie jest duzo wiecej za dzien praktyki,coś ok.320 koron..i nie liczyłabym do tego dojazdów i nianki bo nawet nie wiadomo czy ma dzieci i czy dojeżdza...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
jasne tylko ze szef moze napisac do nav ze sie nie sprawdzila delikatnie mowiac

a postawe typu chcę zrezygnować, bo pracodawca nie ma w planach zatrudnienia mnie,
tak po prostu odejsc
raczej bym uderzyl do nav
nie tak latwo dostac praktykanta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Agnieszka Morka
(agus8304)
Nowicjusz
mam pytanie ja chodze na praktyke 4 godz dziennie zaproponowali mi opiekunke z navu ponieważ niema miejsc w pszeczkolu wiecie może ile ma płacone opiekunka na godz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
zuza88 napisał:
hej!!!
może mi ktoś napisać czy jeśli 3 raz z rzędu dostałam przedłużenie stażu moge z niego zrezygnować bez żadnych skutków ubocznych niekorzystnych dla mnie?

to zwykly staz z NAv czy to ten ktory "dostajesz" jakby z automatu jako zona po laczeniu rodzin???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
agus8304 napisał:
mam pytanie ja chodze na praktyke 4 godz dziennie zaproponowali mi opiekunke z navu ponieważ niema miejsc w pszeczkolu wiecie może ile ma płacone opiekunka na godz

ja pierdziele...idz do szkoly podstawowej na korepetycje z jezyka polskiego....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
BiZi napisał:
agus8304 napisał:

ja pierdziele...idz do szkoly podstawowej na korepetycje z jezyka polskiego....

po kolei
najpierw pszeczkole
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
zaproponowali mi opiekunke z navu ponieważ niema miejsc w pszeczkolu wiecie może ile ma płacone opiekunka na godz

ty masz pracowac jako opiekunka
czy tez masz wynajac opiekunke do swojego dziecka
dla kogo nie ma miejsc w przedszkolu dla dziecka
czy tez nie ma wiecej godzin dla ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
agus8304 napisał:

wow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Karol.Ky napisał: wow
CÓŻ ...
Jak zwykle ... Polak Polakowi za Gramanicom ... Szakalem !!! .
Ciekawe czy w Polsce tyże zwracali Kumplom Uwagę !!! ... jak mówiom i piszom ...!?
Ciekawe ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok