Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1378 niezalogowanych)
42 Posty
tadek bulkowski
(tadzio)
Nowicjusz
realia sa takie ze trzeba robic min 12 godzin dziennie zeby miec kasiurke na wszystko

najlepiej jesli dijda do tego jeszcze weekendy to mozna dopiero zarabiac

nie radze nikomu podejmowac pracy w wymiarze 8 godzin dziennie bo szkoda czasu i sie nie oplaca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
tadzio napisał:
nie radze nikomu podejmowac pracy w wymiarze 8 godzin dziennie bo szkoda czasu i sie nie oplaca
To tobie sie nie oplaca. Innym moze sie nawet oplacac pracowac tylko 4 godz. dziennie.
Wszystko zalezy od placy na godziny, jak i rowniez potrzeb.
W koncu nie kazdy zasuwa na budowie za az 120 SEK, czy ile to tam bylo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
NEXT napisał:
Lindemans napisał:
Anulka! napisał:
Jezeli ktos pyta jak najbardziej moge odpowiedziec.Czytalam poprzednie fora i analizowalam kazdy post po kolei kiedy stali bywalcy mocno krytykowali kazda nowa osobe,dlatego nie wychylalam sie z informacjami o sobie. Musisz mnie w tej kwesti zrozumiec. Mam 24 lata,moja pasja jest turystyka i hotelarstwo,w tym tez zawodzie pracowalam do tej pory.Jezeli chodzi o znajomosc jezykow obcych angielski wg mnie jak najbardziej stabilny,zeby nie mowic perfect.Jezeli chodzi o norweski...ucze sie go od kiedy bardziej zainteresowalam sie wyjazdem.Jestem zdolna i mimo tego ze jezyk ten jest ciezki w nauce nie majac z nim do czynienia na codzien,jestem pewna ze podolam szybkiej nauce. Zapomnialam wspomniec o szkoleniach,posiadam dyplomy z ukonczenia dwoch,sa to certyfikaty z Sheratona z technik sprzedazy. Nie licze na nie wiadomo jaka prace,zdaje sobie sprawe ze podejmuje bardzo duze ryzyko,ale jest to jeszcze bardziej motywujace dla mnie.

Tylko niech Anulka, sie przypadkiem tak nie "rozkreci", jak wczorajsza Andzia1234, ktora sie po 2 postach spalila

Witam,
drodzy forumowicze...Poszukuję pracy w hotelarstwie,stanowisko-nie jest ważne. Posiadam kilkuletnie doświadczenie na stanowisku recepcjonistki oraz specjalisty ds.sprzedaży w 3* hotelu. Wykształcenie oczywiście w kierunku hotelarstwa.
W języku angielskim porozumiewam się swobodnie,zaś norweskiego się uczę.
Zdaję sobie sprawę że znalezienie takiej pracy jaką chciałoby się wykonywać może być bardzo ciężkie,dlatego też rozważę inne propozycję pracy.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieję że dacie mi jakieś wskazówki

ty mosico analizujesz i zapamiętujesz posty każdego tu ,ty lecz się ,bo tak szurniętego dziwadła nie widziałam dawno

Sierotko ty moja intelektualna, tu gdzie ty widzisz koniecznosc analizy, innym wystarcza zwykla spostrzgawczosc (spamu )

A wsprawie pamietania postow, to masz racje, tak jak na spostrzegawczosc, tak i na pamiec nie narzekam

NEXT napisal :

i w dup...mam ,wasze zaczepki i kretyńskie zadawanie mi pytań
baju

I co ? korci kurwa, korci ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
186 Postów
Mateusz Okoń
(kuurc)
Stały Bywalec
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe?
Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie?
Przygotowujesz się DO, rozmowy o pracę, egzaminu lub po prostu chcesz się w końcu dogadać z kimś na wakacjach?
Polecam bo mi NAPRAWDE POMÓGŁ!
Wszystko znajdziesz tu:
allegro.pl/listing/user.php?us_id=16549743 ZAPRASZAM!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok