Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rafał Habeniuk Marta Fiutek Kxhhkk (1370 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Yatsek napisał:
Lindemans napisał:
Yatsek napisał:
Lindemans napisał:
Konsekwencja uzywania zwrotow, ktorych znaczenia sie nie rozumie

@Andzia - niech Andzia sprawdzi, co znaczy "miec cos w malym paluszku", a pozniej niech Andzia wroci na forum i zacznie jeszcze raz

to z tym rozumieniem to do kogo????? tak na ogolny czy ad personam do kogos z uzczestnikow??

ludzie raczej wiedza co oznacza ten zwrot....
mieć coś w małym palcu
znać coś bardzo dobrze

pl.thefreedictionary.com/mie%C4%87+co%C5%9B+w+ma%C5%82ym+palcu

www.sciaga.pl/slowniki-tematyczne/15057/...malym-w-jednym-palcu

ps. nauka jezyka nie jest rownoznaczna z posiadaniem go w malym palcu....

Yatsku, no przeciez nie do Ciebie

Do Andzi naszej "milusinskiej ", co to ma norweski w malym paluszku, a i mozdzek nawet tam sie zmiesci

a Ty masz minus 9.... dzis przygladam sie minusom...... i mam ich tyle ze chyba nie przezyje i wypowiem umowe dostawcy internetu buehehehehehehhe

Dalam Ci plusa
A co mi tam, swieta za pasem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Lindemans napisał:
Yatsek napisał:
Lindemans napisał:
Yatsek napisał:
Lindemans napisał:

@Andzia - niech Andzia sprawdzi, co znaczy "miec cos w malym paluszku", a pozniej niech Andzia wroci na forum i zacznie jeszcze raz

to z tym rozumieniem to do kogo????? tak na ogolny czy ad personam do kogos z uzczestnikow??

mieć coś w małym palcu
znać coś bardzo dobrze

Do Andzi naszej "milusinskiej ", co to ma norweski w malym paluszku, a i mozdzek nawet tam sie zmiesci

a Ty masz minus 9.... dzis przygladam sie minusom...... i mam ich tyle ze chyba nie przezyje i wypowiem umowe dostawcy internetu buehehehehehehhe

Dalam Ci plusa

ja tobie tez )))) wymienianie sie jest takie fajne.... )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Yatsek napisał:
Lindemans napisał:
Yatsek napisał:
Lindemans napisał:
Yatsek napisał:
Lindemans napisał:

mieć coś w małym palcu
znać coś bardzo dobrze

Dalam Ci plusa

ja tobie tez )))) wymienianie sie jest takie fajne.... )

I w poczuciu dobrze spelnionego, obywatelskiego obowiazku (jak ktos woli dobrego uczynku ) udaje sie na spoczynek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Andzia1234 napisał:
Jesteście jednak tak pierdolniętymi i niedowartościowanymi chujami jakich mało na świecie!matka to was jebała w kakaowe oko jak byliście co dopiero na świecie się narodzili! Człowiek się pyta jak zrobić żeby było lepiej a wy chuje tak!proszę bardzo!wyjebie was kiedyś z roboty i napluje w te zajebane mordy polskie kurewskie!Chuje jesteście warci!chuj w wa, w dupę!

To sie Andzia nakrzyczała,nawyzywała a moze zamiast tracic energie na głupoty,to lepiej pomysleć logicznie i co za tym idzie dać najpierw cos od siebie...po pierwsze to jakos nie doczytałam w jakim rejonie te ośrodki miałby sie miescic...no chyba,ze chodzi o cała Norwegie:blinko drugie nalezy sobie ułożyc plan tzw.zatrudnienia...z danej okolicy zebrac wszystkie taki osrodki,hotele porozsyłac cv,osobiście pochodzic(chociaz jak pisałam wczesnie od tej formy juz sie odchodzi ale co tam,można)ewentualnie podzwonic,władasz angielskim wiec nie ma problemu z komunikacją...i wtedy majac jakis pojecie o sytuacji na rynku pracy mozna tutaj zadawac pytania i zagłebiac sie dalej w temat..i pomozemy
Chcesz miec wszystko podane na tacy,nic od siebie,a przeciez to co pisałam wyzej nie wymaga jakichs specjalnych zdolnosci..i nikt nie bedzie tego za ciebie robil...

ps.ja mieszkam w Buskerud i ostatnio były przyjecia do Sundvollen i Klekken wystarczyło złozyc cv.wiem,ze przyjeli chyba z cztery polki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
anna ...
(anna987)
Wiking
Andzia1234 w kolejny weekend to Ty dziewczynko lepiej wyjdz do ludzi... potanczysz, napijesz sie, moze ktos Cie bzyknie i nie bedziesz musiala rozladowywac swoich emocji na forum...
forumowi koledzy maja racje- wystarczy nasmarowac CV i pochodzic po hotelach, powysylac troszke, otworzyc strone NAV i finn i zycie stanie sie prostrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
czesio.:* napisał:

a czesio z pomocą szedł,....bo akurat jeden znajomy norek szuka pracownika na hotel do maja 2013....ale sie chyba wycofam bo bedzie mokro na buzi..[/quote]

czesiu > ty uwazaj, bo ona pisała tez, ze bedzie nas z roboty wypierdalac....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok