37 lat , spawacz 111 bez aktualnych certyfikatów książeczka spawacza , doświadczenie w budowlance przy elewacji , niestety nie znam języków obcych prócz węgierskiego , podejmę każdą pracę , przy zbiorach , kopanie cokolwiek zeby godnie żyć ...
Jestem pozytywnym 26 latkiem i szukam pracy w Norwegii.
))))))))))
Generalnie jestem pracowity, obecnie pracuje w Polsce ale szukam pracy na stałe, posiadam prawo jazdy B, kurs na wózki widłowe, mówię komunikatywnie po angielsku, szukam pracy i pieniędzy na studia, jak by ktoś coś wiedział proszę o info. Może być sezonowo, na stałe, rolnictwo budowlanka, wszystko da się zrobić.
Dziękuję za odpis , szukam nadal może coś znajdę w Norwegii , właśnie wyjeżdżam do Anglii dostałem telefon tam się podszkolę angielskiego , ale jakby Ktoś słyszał że Ktoś potrzebuje do pracy to bardzo Was prosze dajcie znać , będę cierpliwy i będę czekał , chcielibyśmy z kobieta i dzieckiem na stałe się przenieść do Norwegii
Pozdrawiam Wszystkich tych co mieszkają pracuję szukają lub chcą być w Norwegii
Jak ktoś coś wie, proszę o info, nie musi być szałowa praca, chce zarobić na naukę, i jestem pracowity. Śle pozytywną energie, jak się chce to się da rade. Jak ktoś pracuję w tym kraju kilka lat to może pomóc innym, i sobie przypomni że jemu też ktoś kiedyś podał rękę, a jak patrzy w swój nos i myśli że jest nie wiadomo kim bo ma prace za granicą albo za dużo chce to niech się buja. Jak bym to ja był za granicą i miał info o pracy to bym komuś coś pomógł, ale to jest tak samo jak ze stopem, jeden stanie, inny jedzie dumnie furą.
Niestety.Mam b.dobrze wykształconą(kursy,studia,praktyka zawodowa)koleżankę ,ale niestety poza j.angielskim w j.norweskim komunikować się nie potrafi,więc ciężko jej znaleźć prace.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.