Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

nr personalny - Norwegia

Czytali temat:
Iroo Andrzej ja ja No Name (710 niezalogowanych)
5 Postów
Ewelina Iwaniak
(erwirka)
Wiking
hej.
mam pytanie nie mam stałej pracy(kontrakt na czas okreslony)i nie wiem czy w tej sytuacji moge sie starac o STALY nr personalny.Jakie potrzebuje dokumenty aby to wszystko zalatwic.prosze pomozcie.moj maz ma stala prace i pozwolenie na pobyt staly.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...a

maz

gluchy,czy niemowa?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Maz ponad 5 lat w Norwegii i nie wiecie oboje, jak Tobie zalatwic staly nr. personalny ?
Wypelnic wniosek na laczenie rodzin, na stronie UDI, a pozniej dopelnic reszty formalnosci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Grzes Morales
(igorgrzes)
Nowicjusz
witam:jestem tutaj od niedawna bo 3 tyg,ale juz zalatwialem numer personalny,ja mam umowe na 6m-cy i w urzedzie w ktorym to zalatwialem powiedziano mi ze w tym momencie przyznany mi bedzie tymczasowy nr.personalny Pani w urzedzie powiedziala mi ze nazywa sie to D number.(komunikuje sie po nag. nie znam noreskiego) po uplywie tych 6 miesiecy jesli moj pracodawca podpisze ze mna umowe na stale to moge starac sie o numer staly.tyle wiem,to co powiedziani mi w tym urzezdzie gdzie zalatwialem ta sparwe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Ewelina Iwaniak
(erwirka)
Wiking
mamy problem z aktem slubu twierdza ze potrzebujemy potwierdzenia pieczatki w konsulacie, i nie wiem czy bez stalej pracy ja dostane staly nr personalny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Ewelina Iwaniak
(erwirka)
Wiking
Moj mąz jest tutaj rok i wszystko zalatwil od reki tyle, ze on odrazu dostal prace na stale
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Maz ma wiec rejestracje bezterminowa, a nie pobyt staly
Twoja stala, lub niestala praca nie ma nic do laczenia rodzin.
Zalatwcie wymagane dokumenty i dostaniesz staly nr. personalny, chyba ze, "ogarniecie" dokumentacji przekracza wasze mozliwosci, ale na taka niezaradnosc, to juz nie ma rady.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
erwirka napisał:
mamy problem z aktem slubu twierdza ze potrzebujemy potwierdzenia pieczatki w konsulacie, i nie wiem czy bez stalej pracy ja dostane staly nr personalny.

Jezeli masz akt ślubu na druku unijnym, to nie potrzeba juz żadnych pieczątek. To wydają w lokalnym USC od ręki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok