Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
aleksandrajoannanatalia Kotul Mariusz (791 niezalogowanych)
9 Postów
Job Seeker
(SeekingJobb)
Wiking
Och prawde powiadasz... niestety.

Mieszkam poza Polską 10 lat i wiem jak "polaczki" na siebie patrzą. Kto ma wiecej, kto ma lepiej- wygryźć!

No nic, poczekam i zobaczę. Tak czy siak, do Norge przyjeżdzam za miesiąc i najwyżej będe szukać na własną ręke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
Na 99% to prowokacja,zwykłe nabijanie postów w chwytliwym temacie na MN.
Do tego sam sobie odpowiadasz pod innym nickiem,sprawa prawie pewna- żenada.
Jednakże został jeszcze ten 1%,czyli opcja że jesteś jednak debilem.Ktoś kto jest kilkanaście lat za granicą,na różnych śmiesznych stanowiskach (ja np jestem kierownikiem mojego domu i menadżerem/dostawcą papieru toaletowego do domowego kibla)-i ten ktoś pyta się czy pomoże mu ktoś z rodaków?? Debilne,a zapytał byś się dzisiaj o to samo w Anglii? he? nie,a dlaczego,a dlaczego sądzisz że tu jest inaczej? jeśli jednak tak sądzisz,to znaczy że jak najbardziej prawidłowo opisałem stan twojego umysłu.
Po drugie-jak się szuka pracy to PIERWSZE co to podaje się swoje umiejętności,zawód itd,a ty to pominąłeś,czyli-albo prowokacja albo debil.
I po trzecie,jak w każdym kraju najprościej zacząć u pośrednika,to małe dzieci wiedzą,no ale śmieszny pan menager nie wie...ja bym ci nie dał nawet tego papieru toaletowego dostarczać...

I po ostatnie,jesli to nie jest prowokacja i faktycznie tacy menagerowie WC chodzą po ziemi,to zgroza,zgroza...jak się dopadniesz przecież FUNKCJI w jakimś bemningu to przecież będziesz największym kapusiem,i świnia jadowitą w historii i przyszłości wszystkich bemingów w Europie-no tak świadczy twój profil,który sam świadomie tu przedstawiłeś.
Czyli-nie życzę powodzenia,i tak 85 % polaków nie powinno tu być,nie trzeba kolejnych promili dodawać do tej smutnej statystyki.
ps.w Anglii nie wyszło to tu wyjdzie? a są garbate aniołki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
z tego co widze/czytam to tylko was dwóch jest "polaczkami"

wiec jebał was pies obu i zyczenia wszystkiego najgorszego!

ps: a ty skoro 10 lat mieszkasz poza polską, to na chuj tu skamlesz za robotą?
Przeciez wiesz, ze "polaczki" ci nie pomogą, wiec wypierdalaj tam gdzie do tej pory dziadowałes(nazywając to zyciem) i kradłes ryby udając wędkarza!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Job Seeker
(SeekingJobb)
Wiking
Nie jestem ani managerem ani debilem.

Nie mam dwoch kont.

To nie prowokacja.

Nie mieszkalem w UK.

Zmieniam na Norge z powodu childcare abysmy mogli normalnie żyć jak rodzina w normalnym kraju.

Adecco w PL nie pomaga ponieważ nie jestem spawaczem/cieślą.

Nie obrażaj mnie bo mnie nie znasz.

Bardzo to forum smutne jest...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
w takim razie kradniesz ryby w holandii

wszyscy, których potkałem w norge,a przyjechali z holandii, byli delikatnie mówiąc.... inni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Job Seeker
(SeekingJobb)
Wiking
nope, debilu
hit me!
lol

moze zaplace za twoje ip? i wpadne na kolacje?

lol
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok