Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Praca stała/sezonowa - duża premia za pomoc!!! - Norwegia

Czytali temat:
krzysztof stec (564 niezalogowanych)
3 Posty
Lukasz Lukasz
(Odlam)
Wiking
Wyższe wykształcenie ekonomiczne (choć raczej nic ono tu nie pomoże)
Poszukuje czegokolwiek (ale pewnego) najlepiej przy rybach/produkcji/pakowaniu/magazynie/stróż nocny, zbiory (najlepiej owoce które są choć trochę powyżej poziomu ziemi np. jabłka z uwagi na wzrost itp.) lub inną. Główne moje atuty to ponad 2 metry wzrostu, wybitny słuch, znakomite liczenie w pamięci (np. mając tylko 5 lat dodawałem/odejmowałem w pamięci w zakresie tysiąca), bardzo dobry angielski, zacząłem naukę norweskiego od niedawna ale intensywnie, bezkonfliktowy, bez nałogów. Chętnie w nadgodziny/noce/dni wolne.

Jako że nie ma nic za darmo oferuję dużą część pierwszej wypłaty (50-100%!!! po odjęciu kosztów zakwaterowania i wyżywienia) jeśli wszystko będzie w porządku.

Wiadomo że taka charakterystyka raczej nie rzuca na kolana ale przynajmniej zaznaczone fragmenty są dość unikalne

GG 34517595
email: hadzantoniou@interia.pl lub tu PW.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Odlam napisał:
Poszukuje czegokolwiek .. zbiory (najlepiej owoce..

Jako że nie ma nic za darmo oferuję dużą część pierwszej wypłaty (50-100%!!! po odjęciu kosztów zakwaterowania i wyżywienia) jeśli wszystko będzie w porządku.

Chcialabym tylko zwocic ci uwage, ze takie jablka to nie zbiera sie miesiacami. Jezeli ktos zalatwi ci prace przy zbiorach, to watpie, ze bedzie ona trwala dluzej niz miesiac. Oddasz wtedy te 50-100% zarobku i co dalej?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
hmm .....masz te atuty . ale przy dwóch metrach wzrostu nie odważyłbym się zabrać ci pół wypłaty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Lukasz Lukasz
(Odlam)
Wiking
Elise napisał:
Odlam napisał:
Poszukuje czegokolwiek .. zbiory (najlepiej owoce..

Chcialabym tylko zwocic ci uwage, ze takie jablka to nie zbiera sie miesiacami. Jezeli ktos zalatwi ci prace przy zbiorach, to watpie, ze bedzie ona trwala dluzej niz miesiac. Oddasz wtedy te 50-100% zarobku i co dalej?

Rzeczywiście to jest problem dlatego najlepiej żeby coś było choć na 2-3 miesiące. Ostatecznie na 1 miesiąc też - może wśród pracujących tam ktoś będzie o czymś wiedział i pomoże...

Andre van mark napisał:
hmm .....masz te atuty . ale przy dwóch metrach wzrostu nie odważyłbym się zabrać ci pół wypłat

Wobec 99,9% jestem naprawdę wyjątkowo spokojny (co napisałem wyżej - bezkonfliktowy)
Jedna osoba z tego 0,1% jest głównym powodem tej mojej oferty. Takiej wieloletniej patologii nie życzyłbym nawet największemu wrogowi - wstyd pisać w ogóle a poza tym i tak nikt nie uwierzyłby.... Może ktoś się zlituje....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
już nie wątpie w twoją uczciwość i łagodność ....ale
żeby pracować 2 lub trzy miesiące to ktoś musiałby cię gdzieś jeszcze ulokować . nie każdy ma dwumetrową sofę . jedyne co mi przychodzi do głowy to bywa tu na forum taki mądry gość BiZi . on zatrudnia i podobno nawet płaci za robotę ......uderz do niego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Odlam napisał:
[quote]Elise napisał:
[quote]Odlam napisał:
[quote]Poszukuje czegokolwiek .. zbiory (najlepiej owoce..

Rzeczywiście to jest problem dlatego najlepiej żeby coś było choć na 2-3 miesiące. Ostatecznie na 1 miesiąc też - może wśród pracujących tam ktoś będzie o czymś wiedział i pomoże...

Mysle, ze na miesiac chetni sie znajda, skoro oddasz nawet 100% z pierwszej wyplaty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Odlam napisał:
Wyższe wykształcenie ekonomiczne (choć raczej nic ono tu nie pomoże)
Poszukuje czegokolwiek (ale pewnego) najlepiej przy rybach/produkcji/pakowaniu/magazynie/stróż nocny, zbiory (najlepiej owoce które są choć trochę powyżej poziomu ziemi np. jabłka z uwagi na wzrost itp.) lub inną. Główne moje atuty to ponad 2 metry wzrostu, wybitny słuch, znakomite liczenie w pamięci (np. mając tylko 5 lat dodawałem/odejmowałem w pamięci w zakresie tysiąca), bardzo dobry angielski, zacząłem naukę norweskiego od niedawna ale intensywnie, bezkonfliktowy, bez nałogów. Chętnie w nadgodziny/noce/dni wolne.

Wiadomo że taka charakterystyka raczej nie rzuca na kolana ale przynajmniej zaznaczone fragmenty są dość unikalne

GG 34517595
email: hadzantoniou@interia.pl lub tu PW.

Twoje ogłoszenie jest sympatyczne
i mysle, ze inni powinni brac z Ciebie przyklad.

Daje "plusik"!!!!

Będe trzymała za Ciebie kciuki!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok