asiula76 napisał:
Gabrielu, mąż pracuje za granicą, ja zostałam z domem na głowie, zbuntowana nastolatką i przedszkolakiem, no rzeczywiście tylko nic nie robić , leżeć i pachnieć...
NO faktycznie ...TEŻ MI WYMÓWKA ...!!! .
---
A może ta nastolatka , dlatego taka rozwydrzona , bo mama przeca doma i nic nie robi , to pannicy dogadza jak tylko Może . Bez Żadnych Obowiązków .
---
Trzeba było dziecko wysłać do przedszkola i zasuwać do pracy to i dziewczyna widziała by ,że niema lekko ...!!!
---
Ciekawe kto Tobie pomoże , jak Panna wyjdzie z domu na swoje , a Ty masz puste konto .
Oraz żadnego zabezpieczenia społecznego ...BO PRZECA MĄŻ PRACUJE ZA GRANICA , to jak o tak .
---
Tu w Norge , Kobiety mają po troje , czworo dzieci ....na których nawet Matka krzywo nie może popatrzeć , a co dopiero dać klapsa , bo zaraz >BV< a jednak One Pracują na równi z Własnym Chłopem ... a dzieci "bezstresowo" idą do przedszkola i szkoły i tak do 18roku życia .
---
Też mają domy i samochody na własnych głowach , a niektóre i po dwa domy , bo jeden z mężem a drugi z konkubentem ...
---
Jak widzę to z Tobą jest dokładnie jak zemną ...
Ja też od prawie roku Nijak nie mogę naprawić Auta , wszędzie narzekam i psioczę , jaką to Mam niewygodę a auto jak stało tak i na klockach nadal stoi , niedługo Nowy bez zakwitnie a auto pewnie będzie stać dalej i czekać na Niebieskie Zmiłowanie ...!
---
Też Mi wymówka
ECH...!